Sint Weekends in de Plopsa-parken

Sint in Coevorden, De Panne en Hasselt

De Plopsa-parken staan bekend om hun vele jonge bezoekertjes, en dan mag Sinterklaas uiteraard niet ontbreken. Deze goedheiligman komt dan ook speciaal langs in Plopsa Indoor Coevorden, Plopsaland De Panne en Plopsa Indoor Hasselt.

20141113-PlopsaSint180In Plopsaland De Panne wordt Sinterklaas verwelkomd met een feestelijke intrede en een speciale show. Op 8, 9, 15, 16, 22, 23, 29 & 30 november en 6 & 7 december kunnen de jonge bezoekertjes getuige zijn van een feestelijke intrede. Op die dagen zal de Sint om 13u00 arriveren in het park op het Dorpsplein. Samen met zijn Zwarte Pieten en in gezelschap van alle Plopsa-figuren, zullen zij u welkom heten! Na zijn intocht geeft Sinterklaas een toespraak op de Kiosk op het Dorpsplein.

Tijdens deze Sint Weekends is er alle dagen een Grote Zwarte Pietenshow in het Plopsa Theater. De Zwarte Pieten nemen bezoekers in deze show mee op een spannend avontuur vol dolle fratsen en leuke Sinterklaasliedjes. Na afloop van deze voorstelling krijgen alle kinderen bovendien de kans om de Sint persoonlijk een bezoekje te brengen. De voorstelling is inbegrepen in het toegangsticket van Plopsaland De Panne.
Om de dag in pracht en praal af te sluiten krijgen kinderen ten slotte een zakje vol lekkers mee naar huis.
Plopsaland De Panne is tijdens de Sint Weekends open van 10u30-17u00.

20141113-PlopsaSint640

Ook in de indoorparken is er Sinterklaasplezier. In Hasselt komt de Sint langs met zijn Zwarte Pieten op 22, 23 & 29 november en 6 & 7 december. Je kunt er zelf je brief gaan afgeven.

Plopsa Indoor Coevorden staat ook dit jaar op de agenda van Sinterklaas!
Samen met zijn Zwarte Pieten zal hij op 29 & 30 november en 6 & 7 december de tijd nemen om alle ploppertjes te begroeten..