Woezel & Pip in de Julianatoren

Julianatoren zet vakantie op leuke wijze in

Het Nederlandse kinderpretpark Julianatoren nabij Arnhem blijft haar jonge bezoekers verwennen, met komend weekend aan nieuwe show rond Woezel & Pip: deze twee populaire hondjes zijn enkel op 1 en 2 juli te bewonderen.

20170627 Juliana WoezelPip180Woezel & Pip zullen op zaterdag 1 en zondag 2 juli vier vrolijke shows per dag geven: de shows zitten vol bekende melodietjes. Tijdens de 20 minuten durende show zullen de kids genieten van de 2 schattige hondjes.
Na afloop van de show is er een uitgebreide meet & greet waarbij er volop geknuffeld kan worden met de twee liefste hondjes van de wereld.

Woezel & Pip zijn 2 karakters van de kinderenboekenserie Woezel & Pip. Het is ooit bedacht door Guusje Woesthoff-Nederhorst. Na haar overlijden richtte haar echtgenoot Dinand Woesthoff een stichting op, de Guusje Nederhorst Foundation. Een blijvende herinnering aan de geestelijke moeder van Woezel & Pip. Een gedeelte van de opbrengst van alle Woezel & Pipboekjes en –artikelen gaat naar deze stichting om te worden gebruikt voor kinderen die op wat voor manier dan ook hulpbehoevend zijn.

De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen. Het pretpark is gericht op kinderen van 2 tot circa 10 jaar oud. Het park bevat 60 leuke attracties voor deze doelgroep. De vele shows en evenementen zijn ook gericht op deze doelgroep.

20170627 Juliana WoezelPip640