Fantasie-evenement in Mondo Verde

Op 8 & 9 juli 2017 vindt de tweede editie plaats van “El Mundo Fantasia” in de wereldtuinen van Mondo Verde Landgraaf. Het park wordt dan omgetoverd tot een omgeving waar de werelden van de Fantasy, Cosplay en Steampunk tot leven komen...

20170627 ElMundoF MV180El Mundo Fantasia is een fantasie-rijk evenement dat georganiseerd wordt door Twilight Fantasy Productions en Mondo Verde. Er zijn allerlei bekende en minder bekende figuren terug te vinden in het mooie Mondo Verde; Disney karakters, Film/Comic helden zoals Batman, Star Wars figuren, Ghostbusters, World of Warcraft, Transformers, Vikingen, Ridders,... dwalen doorheen het park, dat bekend staat om haar prachtige wereldtuinen. Er zijn verschillende kampementen te vinden zoals de Steampunk wereld, met hun aparte uitvindingen, het leven van de Vikings, de ridders uit de middeleeuwen. Er zijn overigens ook verschillende workshops en demonstraties voorzien, gaande van grimeren, body/facepaint tot boogschieten en roofvogeldemonstraties.

Er staan ook verschillende Live optredens gepland waaronder: “The Dolmen” (Engeland), “Victor Sierra” (Parijs) en “Pyrolysis” (Nederland).
Een evenement is natuurlijk niet compleet zonder de vele leuke marktkraampjes die er zijn, met speciale artikelen, geschikt voor zowel de grote, als de kleine beurs!

El Mundo Fantasia is ook heel leuk voor kinderen!
Zo is er kinderanimatie waaronder “Frozen“ ,”Disney Meet & Greet ,Valentino de Sprookjeself, de Chinese Tovenaar, kinderschmink/grime. Uiteraard zijn er ook de diverse dierenverblijven en kunnen de kids zich uitleven op de verschillende attracties in het park waaronder de nieuwe Wildwaterbaan die recent geopend is.

Er is ook nog de “Costume Contest”!
Show jouw eigen creatie en win een mooie prijs: Je eigen 3D figuur van je winnende creatie gemaakt door “3D on the Move”!

20170628 ElMundoF MV640

Praktisch:
Zaterdag 8 en 9 juli van 10.00 tot 20.00 uur. 
Kinderen tot 12 jaar €15,00 (0 t/m 2 jaar gratis), Dag ticket €18,95. Combiticket €35,00
Tickets bestellen via Ticketmaster (zoek op El Mundo Fantasia), meer info op: www.elmundofantasia.com

Iedereen mag dit evenement verkleed bezoeken, maar je mag uiteraard ook eerst kennis maken met deze unieke wereld, met vertier voor jong en oud!