Julia's Verjaardagweekend in Julianatoren

Peppa Pig komt ook langs

Aanstaande weekend, op zaterdag 10 en zondag 11 juni, is het feest in Julianatoren, want dan viert Julia de Muis haar verjaardag. Naast de shows van Fien & Teun kunnen alle bezoekers genieten van de speciale verjaardagsshow voor Julia. Daarnaast geeft Peppa Pig, bekend van TV, dit feestelijke weekend ook shows in het Apeldoornse pretpark.

20170607 JulianaT PeppaPig180Het Nederlandse attractiepark Julianatoren bevindt zich vlakbij Apeldoorn. Het park is een ideaal speelparadijs voor kinderen tot 10 jaar. Behalve de vele leuke, kindvriendelijke attracties, pakt het park geregeld uit met speciale events voor de kids. Ook dit weekend, zaterdag 10 juni en zondag 11 juni, is het feest want Julia de muis, een van de mascottes van het park, viert haar verjaardag. Het wordt dan ook één groot feest in de Julianatoren. Samen met meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin en natuurlijk haar muizenvriendje Jul brengt Julia twee keer per dag een speciale verjaardagsshow (om 11u00 en 16u00).

Ook Fien en Teun zijn paraat. Daarnaast is er ook een speciale gast: Peppa Pig, bekend van TV.
Peppa Pig is een vrolijk varkentje dat houdt van spelletjes spelen en heerlijk plonzen in de modder. Ze is iedere dag met haar familie te zien bij Nickelodeon. En met haar eigen familiemusical in het theater van Julianatoren.
Speciaal voor Julia’s Verjaardag treedt ze twee keer per dag, om 14u00 en 15u00, op in een vrolijke show.

20170607 JulianaT PeppaPig640

De shows zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.