Nieuwe kindershow in Julianatoren

In het Nederlandse kinderpretpark Julianatoren zijn er behalve talrijke attracties ook diverse shows te bekijken, ideaal voor de kids. Nieuw in het aanbod zijn Fien & Teun, bekend van RTL Telekids, die hun beste beentje voorzetten...

20170531 Julianatoren180Alle weekenden in juni, en natuurlijk het lange Pinksterweekend, zijn Fien & Teun te zien. In hun spiksplinternieuwe show zingen en dansen deze twee boertjes samen met alle bezoekers op vrolijke liedjes. En leren zij hoe een echte boer en boerin leven.
Na de show vind er een meet & greet plaats met deze twee kindervrienden.

Wegens het grote succes van afgelopen seizoen, komen Fien & Teun dit seizoen weer terug met twee shows per dag.
In deze nieuwe show leren kinderen spelenderwijs meer over dieren, gezond eten en het leven op de boerderij.
Fien & Teun zijn geschikt voor de jonge doelgroep en erg herkenbaar voor zowel de jongens als de meisjes.

De Julianatoren is gelegen nabij Apeldoorn. Het park is vooral gericht op gezinnen met kinderen tot 10 jaar. Meer dan 60 attracties en leuke shows en evenementen zorgen ervoor dat de kids zich geen moment vervelen. De shows van Fien & Teun zijn bij de toegangsprijs van het pretpark inbegrepen.

20170531 Julianatoren640

In 2017 presenteert de Julianatoren een nieuwe grote parkshow in het Jul & Julia theater. De grote parkshow zal in het teken staan van Cowboys en Cowgirls uiteraard gespeeld door de vier mascottes meneer Kaasgaaf, mevrouw Suikerspin, Jul & Julia.