7de Bobbejaan Memorial

Bobbejaanland Nostalgie herdenkt Bobbejaan en Josée Schoepen

Op zondag 21 mei 2017 organiseert Bobbejaanland Nostalgie al voor de 7de keer de feestelijke Bobbejaan memorial, de jaarlijkse herdenkingsdag ter ere van Bobbejaan en Josée Schoepen. Met muziek, filmvertoningen, een expo, een barbecue en animatie kunnen herinneringen aan Bobbejaan en Josée worden opgehaald.

20170511 BJLMemorial180Ook dit jaar vindt het evenement plaats in de speciaal ingerichte tentoonstellingsruimte van de familie Schoepen in Herentals. Net als de voorbije jaren is de expositie over het leven en werk van Bobbejaan en Josée Schoepen een van de hoogtepunten van het evenement. Ook dit jaar wordt er weer een volledig nieuwe tentoonstelling samengesteld door de familie Schoepen en Bobbejaan(land)verzamelaars met tal van unieke collectiestukken: zo zijn er onder andere de bijzondere wagen met stierenhoorns van Bobbejaan en de authentieke cowboylaarzen en -hoeden van Bobbejaan die te bezichtigen zijn.

Behalve de expositie is er ook live entertainment voorzien. Enkele oude Bobbejaanlandmascottes lopen er rond, leuk voor een nostalgisch fotomoment. Je kan ook eens binnenlopen in het mini-Theater en genieten van videofragmenten uit vervlogen tijden.
Doorlopend worden bezoekers van de Bobbejaan Memorial getrakteerd op spetterende live muziek (vanaf 14.00u) en ’s avonds is er een heuse barbecue (16.00u-19.00u), waarvoor op voorhand kan gereserveerd worden via www.bjlnostalgie.be.

Bezoekers zijn welkom vanaf 13.00u en de tentoonstelling met animatie en muziek loopt door tot 20.00u.

20170511 BJLMemorial640

Bobbejaanland Nostalgie is een fantastische website die de geschiedenis van Bobbejaanland probeert in kaart te brengen, met ondersteuning van tal van sympatisanten.