Carnavalsfeer in Aqualibi

Krokusvakantie brengt Rio naar Wavre

Tijdens de Krokusvakantie, van 24 februari tot en met 5 maart, zullen reusachtige ballonnen in en boven het water voor een tropische sfeer zorgen in Aqualibi, het waterpark van Walibi Belgium.

20170216 Aquarnaval180Het pretparkseizoen in Walibi mag dan nog niet begonnen zijn, toch is een bezoekje in Wavre een aanrader waard, want tijdens de krokusvakantie wordt in Aqualibi carnaval gevierd, net zoals in Brazilië, inclusief warme temperaturen. Het belooft alvast een heel leuke bedoening te worden, met onder meer reusachtige ballonnen, in en boven het water. Onder die veelkleurige hemel ballonnen kan men zelfs genieten van de ritmes van de Samba. Je kan ook eenvoudigweg genieten van een heerlijke cocktail.

Op vrijdag 24 februari mag je je beste dansmoves bovenhalen: dan komen danseressen ’s avonds een choreografie brengen op het ritme van de samba en mag je meedansen!
Die eerste vrijdagavond van de krokusvakantie worden de lichten ook gedimd en voeren sambadanseressen in hun veelkleurig kostuum met veren een show op.

Aqualibi is iedere dag open tijdens de krokusvakantie (24/2 – 5/3) tot 20 uur.
Op vrijdag 24 februari en 3 maart is er een nocturne tot 22 uur.
Walibi Belgium opent op 1 april.

20170216 Aquarnaval640