Follow your dreams

Mini-Europa organiseert opnieuw een klank- en lichtfestival waarbij het op zaterdag vanaf zonsondergang - dankzij duizend-en-één lichtjes - tot middernacht wordt ondergedompeld in een sprookjesachtige sfeer.

20160629 MiniEuropaNight180Vanaf dit weekend wordt het miniatuurpark drie zaterdagen op rij vanaf zonsondergang ondergedompeld in een sprookjesachtige sfeer die gecreëerd wordt door duizend en één lichtjes. De gevels en tuinen van het Brusselse miniatuurpark lichten op in de nacht, wat zorgt voor een fascinerend schaduwspel dat de aandacht vestigt op de details van de maquettes. Een muzikaal vuurwerk vormt rond 22u30 de apotheose van de avond!

Een fascinerend schaduw- en lichtspel zorgt ervoor dat de details van de bekendste Europese gebouwen en monumenten nog imposanter worden. Dit spektakel lijkt zo uit een sprookje te komen en de magische sfeer zal indruk maken op jong en oud.

Mini-Europa pakt al voor de 21ste keer uit met dit lichtfestival dat je zal meenemen op een magische reis doorheen Europa. Een spetterend vuurwerk van zo’n vijftien minuten lang vormt vanaf 22u30 de apotheose van de avond. Dit jaar werd gekozen voor “Follow your dreams” als thema voor het vuurwerk, waarbij de hemel als in een sprookje zal oplichten vol met zilveren sterren.

Voor de muzikale omlijsting werd gekozen voor de theme songs van de films ‘Mission Impossible’ en ‘Star Wars’, een klassieker als ‘Sadeness’ (Curly Gregorian) naast tal van andere hits.

20160629 MiniEuropaNight640

Dit vuurwerk wordt een echt feest voor zowel oren als ogen, waar je bovendien niks extra voor moet betalen: de normale toegangsprijzen blijven gelden.