Zinderende Zomeravonden 2016

Zomer vol avontuur in Hellendoorn

Tijdens de Zinderende Zomeravonden is het Nederlandse Avonturenpark Hellendoorn op 27 juli, 3 augustus, 10 augustus en 17 augustus geopend tot 22u00. De dag wordt afgesloten met spectaculaire vuurwerkshow! Er is een spectaculaire stuntshow, een historische zoektocht naar aanleiding van 80 jaar Avonturenpark, de vele attracties en natuurlijk ook Aquaventura Slidepark.

20160623 HellendoornZZ180Tijdens de zomervakantie valt er heel wat te beleven in Avonturenpark Hellendoorn. Er is niet alleen het familie-vriendelijke attractieaanbod, maar er zijn weer extra lange openingsdagen in de zomervakantie tijdens de Zinderende Zomeravonden op 27 juli, 3 augustus, 10 augustus en 17 augustus. Die leuke zomeravonden worden om 22u00 afgesloten met een zinderend vuurwerk.

Je vervelen is er alvast niet bij in Avonturenpark Hellendoorn, want het park bestaat 80 jaar en dat wordt gevierd met een historische zoektocht. Op onze website hebben we alvast al wat meer verteld over de geschiedenis van het park, maar uiteraard is deze geschiedenis opsnuiven in het park zelf, nog veel leuker. Overal in het park kunnen de bezoekers leuke weetjes, gave feiten en prachtige oude foto’s terugvinden. De zoektocht is niet alleen interessant en leuk voor kinderen, maar ook ouders en grootouders zullen genieten van de rijke historie van dit Nederlandse pretpark.

De kinderen zullen alvast ook genieten van de nieuwe show van Kareltje & Jasmijn: zij komen tot de ontdekking dat het Avonturenpark al 80 jaar bestaat door een groot geheim. Natuurlijk willen Kareltje & Jasmijn erachter komen wat dit geheim is en gaan op onderzoek uit.
Tijdens hun avontuur belanden ze in een oud geheim archief, maar dan blijkt dat dit niet zonder gevaar is.
Deze show vindt plaats in het Gouden Theater Paleis in Avonturenpark Hellendoorn.

Wie aan zomer denkt, denkt aan goed weer, en wie aan goed weer denkt, denkt aan afkoeling en water. Dan ben je in ieder geval aan het juiste adres in Hellendoorn, want het park heeft ook een waterparkgedeelte: Aquaventura Slidepark. Met maar liefst 11 gave glijbanen en een waterspeelpark voor de kleintjes vormt dit outdoor waterparadijs een leuke afkoeling op een warme zomerse dag. De exotische palmbomen, het heerlijke zandstrand en de vrolijk gekleurde glijbanen geven een ultiem zomers gevoel.
Tijdens de Zinderende Zomeravonden is Aquaventura Slidepark langer geopend.

20160623 HellendoornZZ640

Van zaterdag 9 juli t/m zondag 4 september kunnen de bezoekers genieten van de gratis toegankelijke stuntshow: ‘De Magische Maya Tempel’.
Met nog nooit eerder vertoonde stunts zullen duikers en trampolinisten hun meest coole acts laten zien: zo maken ze sprongen vanaf duizelingwekkende hoogtes. Met deze show duikt men in de Zuid-Amerikaanse wereld van de Maya's.
Deze spannende show is bestemd voor de hele familie. Een internationaal team van atleten zullen de stunts uitvoeren. Het belooft alvast een absolute aanrader te worden. 
De stuntshow is elke dag van 9 juli t/m 4 september te bewonderen in Avonturenpark Hellendoorn.