Summer Splash op 9 juli

Het Nederlandse Avonturenpark Hellendoorn organiseert op 9 juli van 20u00 tot en met 23u00 uur haar eerste Teenage Slidepark Event ‘Summer Splash’ voor 12 t/m-15 jarigen in Aquaventura Slidepark.

20160623 Hellendoorn SummerS180‘Summer Splash’ biedt tieners gave waterglijbanen (slides), coole muziek, jacuzzi’s, lekkere alcoholvrije cocktails en een unieke vakantiesfeer. Het evenement is de officiële aftrap van de zomervakantie.

Er staan heel wat uitdagingen op de jonge bezoekers te wachten: daag je vrienden uit en glijd van de acht spectaculaire slides. Durf jij van de de halfpipe 'Wacky Wave' en de 142 meter lange 'Xtreme'? Echte durfals trotseren de snelheid door met bijna 50 km/uur van de 'Green Fall' af te glijden.

Bezoekers kunnen drie uur lang genieten de vele slides.
Maar Summer Splash is meer dan de gave waterglijbanen. Zo zijn er ook diverse ruime jacuzzi’s op het terrein te vinden waar je met je vrienden en klasgenoten ultiem kunt relaxen. Heerlijk opgewarmd water en vele bubbels. Ontspannen maar!
En heb je dorst gekregen van al dat glijden en relaxen, dan lest een heerlijke cocktail de dorst. Uiteraard wordt de NIX-afspraak gehanteerd tijdens het evenement.

Ook muziek mag niet ontbreken tijdens het Summer Splash Event.
Meerdere DJ’s draaien de coole muziek en brengen je helemaal in de vakantiesfeer. 100% Dansgarantie met alle hits van nu. De DJ's maken er een feestje van en zorgen ervoor dat Summer Splash een avond wordt om nooit te vergeten!

20160623 Hellendoorn SummerS640

De organisatie hanteert een beperkte capaciteit om de veiligheid en de juiste sfeer te waarborgen. Daarom zijn er slechts 750 tickets beschikbaar, op = op. 
Tickets zijn in de voorverkoop verkrijgbaar voor slechts € 9,95 (incl. 2 consumpties) via www.avonturenpark.nl/summersplash