Internationale Oldtimerbeurs bij Autotron

100 jaar BMW

Autotron Rosmalen is in het weekend van 16 en 17 april weer ‘the place to be’ voor liefhebbers van oldtimers. Dan is Autotron Rosmalen volledig gevuld met oldtimers in alle soorten en maten. Tijdens de Internationale Oldtimerbeurs wordt speciale aandacht besteed aan het 100-jarig bestaan van BMW in samenwerking met de BMW Klassieke Autoclub. Daarnaast zal er een speciale ‘filmster’ te zien zijn: Herbie, de beroemde Kever! Liefhebbers van Citroën, en de DS in het bijzonder, kunnen op 17 april hun hart ophalen. De finish van de landelijke DS clubrit vindt namelijk plaats op Autotron.

20160407 Autotron180Tijdens de Oldtimerbeurs genieten bezoekers van auto's die met name in de vorige eeuw de wegen bereden.
Auto's uit de jaren vijftig en zestig, maar ook oldtimers van ver voor de oorlog. Daarnaast wordt er ook aandacht besteed aan de ‘jongere’ oldtimers uit de jaren zeventig en tachtig. Ook voor de sleutelaars is een bezoekje aan de Oldtimerbeurs een absolute must. Het beursplein staat vol met stands waar vele originele onderdelen, handleidingen, miniaturen en accessoires te vinden zijn. Eén ding hebben de bezoekers en de standhouders gemeen: ze delen de passie voor de auto’s uit het verleden.

BMW 100 jaar
Dit jaar bestaat BMW 100 jaar. Tijdens de aprilbeurs staat Autotron samen met de BMW Klassieke Autoclub stil bij dit bijzondere automerk. Een speciale selectie van modellen uit het roemruchte verleden van BMW zullen acte de présence geven op de ruime stand van de BMW Klassieke Autoclub. Of het nu gaat om de Isetta, 2002 of juist 502, bezoekers zullen hun ogen uitkijken naar al dat moois uit München.

Finish DS Club op Autotron
Op 17 april houdt DS-club Nederland een sterrit. Vanuit verschillende regio’s worden toerritten gereden met als gezamenlijk eindpunt Autotron Rosmalen. Liefhebbers van de DS kunnen zondag 17 april hun hart ophalen bij de honderden DS-en die bij aankomst op Autotron op het evenemententerrein (achter het restaurant) worden geparkeerd.

Herbie goes Autotron
Tijdens de beurs begeeft zich ook een echte beroemdheid op de vloer. Herbie, de ‘hoofdrolspeler’ van de gelijknamige reeks Disneyfilms (met de beroemde racestreep en cijfers 53 op de flanken) maakt namelijk zijn opwachting. En alhoewel er veel kevers zijn omgebouwd naar de looks van Herbie, is dit echt één van de originele hoofdrolspelers uit de Herbie-films.
Autotron is blij dat Herbie de oversteek heeft gemaakt en op de aprilbeurs zijn gezicht aan de bezoekers van de Oldtimerbeurs wil laten zien.

20160407 Autotron640

Meer Informatie:
De beurs is op 16 en 17 april geopend van 10.00 tot 17.00 uur.
De entreeprijs bedraagt 12,50 euro. Kinderen tot 12 jaar hebben gratis toegang.
Autotron is gelegen aan de A59, afrit 50 ’s-Hertogenbosch – Nijmegen.
Voor meer informatie: www.oldtimerbeurs.net