Plezier tot 22u00

Vanaf 25 juli kunnen bezoekers vijf zaterdagen op rij, extra lang genieten van hun bezoek aan Bellewaerde! Tijdens de zomernocturnes is er heel wat bijkomende animatie voorzien in het park en is het mogelijk om ’s avonds te smullen van een overheerlijke barbecue met zicht op de Savanne. Tot slot kunnen de bezoekers genieten van een spectaculaire vuurshow om 22u op het Mexicoplein.

20150723 BellewaerdeN180Nog tot en met 22 augustus kunnen de bezoekers elke zaterdag tot 22 uur extra lang genieten van hun bezoek aan Bellewaerde. Naast de attracties, de dieren en de nieuwe Stunt & Dive Show “Gold Rush”", staat er extra animatie op het programma. Zeldzame Paradijsvogels en Elfjes verwonderen jong en oud en nemen bezoekers mee naar hun droomwereld.
's Avonds wordt de zomernocturne afgesloten met een adembenemend vuurspektakel op het Mexicoplein.

Ook is er de Summer BBQ met zicht op de Savanne, de giraffen, zebra’s en watoetsies... Vanaf 18u00 kunnen bezoekers terecht in het Barbecue Grill Restaurant van Bellewaerde voor een overheerlijke Barbecue à volonté met een uitgebreid saladebuffet en dessert.
De plaatsen voor dit exclusieve diner zijn echter beperkt!
Inschrijven kan op voorhand online of de dag zelf tot 16 uur bij het restaurant Barbecue Grill.

20150723 BellewaerdeN640

Tijdens de zomer is Bellewaerde elke dag open vanaf 10u00.
Tijdens de zomernocturnes op 25 juli en 1, 8, 15 en 22 augustus is het park open tot 22u00.