8 Midzomeravonden

Na de vijf succesvolle Midzomeravonden in 2013 en 2014, zijn er dit jaar maar liefst 8 Midzomeravonden te beleven in Attractiepark Toverland. Van 25 juli tot 19 augustus kunnen bezoekers iedere woensdag en zaterdag tot 23u00 genieten van zomerse sferen, shows en live entertainment. Op de zaterdagen verzorgt Radio 538 DJ Barry Paf de zomerse beats. 

20150630 ToverlandDive180Tijdens de Midzomeravonden is er een extra avondvoorstelling te zien van de nieuwe high diving show ‘The Magic Goblet’ te zien. De show vertelt het verhaal van de magische strijd op de Toverspelen tussen tovenaars en heksen van over de hele wereld. De nieuwe duikshow is speciaal voor Attractiepark Toverland geschreven en geproduceerd. Bezoekers beleven live de finale van de Toverspelen op het onderdeel high diving. De beste tovenaars en heksen van over de hele wereld strijden in Toverland om de prestigieuze hoofdprijs: de Magische Beker. Ze halen alles uit de kast en tonen hun meest sensationele duiksprongen tot een hoogte van wel 25 meter. 
Maar dan verschijnt opeens de kwade Balthazar ten tonele. Hij zint op wraak, na zijn diskwalificatie wegens vals spel. Als niemand oplet, spreekt hij een kwade spreuk over het toernooi uit.
De parkshow ‘The Magic Goblet’ wordt dagelijks drie keer opgevoerd van zaterdag 11 juli t/m zondag 30 augustus 2015. Tijdens de Midzomeravonden is er bovendien een extra avondvoorstelling.

Vanaf 19u00 verrijzen er overal in het park speciale themagebieden voorzien van uitgebreid live entertainment en shows. Zo wanen bezoekers zich rondom het tropische Katara terras in Mexicaanse sferen met de Mariachi klanken van het duo Los del Sol. In het Troygebied hebben marktkooplui uit het Middellands zeegebied hun waren uitgestald. Bezoekers kunnen over het marktplein struinen, langs diverse kraampjes met mediterraanse gerechten en souvenirs. Een waarzegster kijkt in haar magische bol en voorspelt de toekomst. 

Een Tirolerband en après-ski DJ zorgen voor de nodige ‘Stimmung’ in de nieuwe Biergarten. Aan de lange houten tafels zijn diverse Oostenrijkse lekkernijen en Erdinger van de tap verkrijgbaar. In het Loungegedeelte kunnen bezoekers even ontspannen in een strandstoel en genieten van de zomerse muziek. Barbecuegerechten en de cocktailbar maken het zomerse gevoel compleet.

De Midzomeravonden op 25 juli en 1, 8 en 15 augustus worden extra swingend door de opzwepende mixes van Radio 538 DJ’s On Tour. DJ Barry Paf brengt dan een bezoek aan Attractiepark Toverland en laat vele bekende zomerhits uit zijn speakers knallen.

20150630 ToverlandDive640

Traditiegetrouw worden de Midzomeravonden afgesloten met een spetterende eindshow.
De Magische Midzomeravonden in Attractiepark Toverland vinden dit jaar plaats op 25 en 29 juli en 1, 5, 8, 12, 15 en 19 augustus.