Out of control: Totally Summer Edition 2015

Totally Summer en Walibi Holland bundelen krachten

De Totally Summer tour start op zaterdag 13 juni in Walibi Holland waar het feestconcept van Out of Control gebundeld wordt aan de kracht van Totally Summer.

20150312 WalibiH OutofControl180Totally Summer start haar tour met een kick-off festival in attractiepark Walibi Holland op zaterdag 13 juni. Het Nederlandse Walibi-park organiseert al enkele jaren het zeer succesvolle feestconcept Out of Control: een combinatie van festival met dance beats en een hele dag "hard gaan" in alle thrill rides van het park. Out of Control vindt dit jaar voor de vierde keer plaats. Van 10u00 tot 23u00 hebben bezoekers toegang tot alle attracties van Walibi. Om 18.00 uur start Out of Control en zorgen de dj’s en artiesten van Totally Summer op twee podia voor dé pre-summer party van het jaar! Wegens het succes van de derde editie zijn er ook dit jaar twee podia aanwezig.

Gedurende de zomervakantie vinden er dagelijks Totally Summer events plaats verdeeld over Europese badplaatsen als Albufeira, Marmaris, Barcelona, Chersonissos, Mallorca, Sunny Beach en Rimini met in totaal meer dan 80.000 bezoekers. De DJ’s die draaien tijdens deze Summer Tour staan, net als alle reisleiders van GOGO, ook op dit kick-off festival om de zomer in te luiden. Deze start van het zomerseizoen is gelijk ook de grootste summer kick-off van Nederland.

20150312 WalibiH OutofControl640

Tickets via Walibi.nl