BK breakdance in Bobbejaanland op 31/8

Dance battle op einde zomervakantie

Op de laatste dag van de zomervakantie verzamelen breakdancers in Bobbejaanland voor het Belgisch kampioenschap “1 on 1” breakdance. Het is de tweede keer dat dit BK Breakdance neerstrijkt in Lichtaart.

20140826-BJL-bkbreakdance180Aanstaande zondag kunnen bezoekers van Bobbejaanland getuige zijn van een intense dans-strijd in de zone naast Typhoon waar strakke beats uit de luidsprekers het ritme van deze battle zal bepalen. In drie leeftijdscategorieën – jonger dan 13, van 13 tot 17 jaar en +17 – zullen breakdancers op de hiphop-tonen van een live dj en MC het één tegen één opnemen tegen elkaar met als inzet de felbegeerde nationale titel.

“Breakdance staat garant voor spektakel op het podium: straffe dansers, een flinke portie lef en heel wat show. De perfecte mix voor Bobbejaanland! Het kampioenschap in z’n huidige vorm, 1 to 1, gaat nu al voor de tweede keer door bij ons. Het vormt een mooie aanvulling op ons vaste programma!”, aldus Peggy Verelst, commercieel directeur van het pretpark.

Nieuwsgierig naar welke trucs en moves de breakdancers allemaal in huis hebben? Het kampioenschap kan zondag bijgewoond worden door alle Bobbejaanland-bezoekers. Het is bovendien ook de laatste mogelijkheid om de spannende show "The Battle" dit seizoen te gaan bijwonen.

20140826-BJL-bkbreakdance640