Vier zomernocturnes in Bellewaerde

Animatie en barbecue op het menu

Komende vier zaterdagen kunnen bezoekers elke zaterdag extra lang genieten van de attracties en dieren in Bellewaerde! Tijdens de zomernocturnes is er heel wat bijkomende animatie voorzien in het park en kan er ’s avonds genoten worden van een overheerlijke barbecue met zicht op de Savanne.

20140730-BellewaerdeNocturne180Nog tot en met 23 augustus kunnen de bezoekers elke zaterdag tot 22 uur extra lang genieten van de attracties en de dieren in Bellewaerde. Bovendien is er gezorgd voor heel wat animatie in het park. Steltenlopers, komische straattheaterartiesten en jongleurs geven het beste van zichzelf. ’s Avonds wordt de zomernocturne afgesloten met een spectaculaire vuurshow op het Mexicoplein.

Bezoekers wanen zich in het hartje van Afrika tijdens een overheerlijke barbecue met zicht op de Savanne van Bellewaerde. Terwijl de giraffen, zebra’s en watoetsi’s rustig voorbij kuieren worden de gasten verwend met Barbecue à volonté, een uitgebreid saladebuffet en dessert.
De plaatsen voor dit exclusieve diner zijn echter beperkt! Inschrijven kan de dag zelf tot 16 uur bij het restaurant Barbecue Grill. Men kan niet online reserveren, dus ter plaatse inschrijven is de boodschap.

20140730-BellewaerdeNocturne640

Tijdens de zomer is Bellewaerde elke dag open vanaf 10 uur. Tijdens de zomernocturnes op 2, 9, 16 en 23 augustus is het park open tot 22 uur.
Tickets kunnen zowel aan de kassa van het park als online worden besteld.