Koning Voetbal ook in de parken

Parken passen zich aan

Het zal niemand ontgaan zijn dat zowel Oranje als de Rode Duivels aan een mooie champagne bezig zijn op het WK Voetbal. Ook de parken spelen er op in.

20140704-voetbal180-EftelingMorgen, zaterdag 4 juni, staan beide Lage Landen in de kwartfinales. De Belgen mogen de aftrap geven om 18u00 tegen Argentinië en om 22u00 zijn de Nederlanders aan de beurt om Costa Rica in de pan te hakken. Mochten beide landen winnen, dan wacht een Halve Finale tegen elkaar. Benieuwd of Roland het dan haalt van King Kong.

Ondertussen is in de Efteling het Negen Pleinen Festijn reeds begonnen. Het Nederlandse themapark vergeet echter de supporters niet en voorziet een groot scherm zodat supporters van beide landen kunnen genieten van koning Voetbal… Hopelijk een groot feest naast het reeds aanwezige festival met sterren zoals Belle Perez.

20140704-voetbal180-WalibiHIn Walibi Holland wordt het Dance Festival Out-of-Control eventjes on hold gezet, zodat de bezoekers naar de match van de Nederlanders kunnen kijken. Belgische supporters kunnen er niet terecht om de Rode Duivels te zien.
In het Belgische Walibi-park mag het personeel om 17u00 het park al sluiten. De bezoekers van die dag krijgen een gratis herbezoekkaart ter beschikking.

Het is niet duidelijk of andere parken iets in petto hebben. Tenzij de duikshows een look-alike vinden van Robben...