Klaas Vaak weken in de Efteling

Fonkelnieuwe Aquanurashow tijdens de herfst

Het is herfst in de Efteling, en dat wordt gevierd met sfeervolle Klaas Vaak-weken van 14 oktober tot en met 15 november. De zandtovenaar is dan persoonlijk te vinden in het attractiepark. Vijf weken lang gaat hij elke avond met de parkbezoekers op weg naar de nieuwste show van Aquanura, die exclusief in deze periode al te zien zal zijn.
   

2013-09-Eft-KVWeken420

Lichtjestocht
Onderweg naar Aquanura, de grootste watershow van Europa, tovert Klaas Vaak samen met de bezoekers die hem volgen de lichtjes aan in het park. Het hoogtepunt van de lichtjestocht is de fonkelnieuwe voorstelling van Aquanura: de Tweede Efteling Symfonie, die alleen tijdens de Klaas Vaak-weken te zien zal zijn. Deze nieuwe show, die officieel pas in 2014 in première gaat, toont opnieuw een spectaculair waterballet van muziek, water en vuur.
Natuurlijk kun je tijdens de herfst ook in de Efteling terecht voor een betoverende wandeling in het kleurrijke Sprookjesbos, een supersnelle rit in Joris en de Draak, of een fabelachtig boottochtje in Fata Morgana.

2013-09-Eft-KVWeken180Sprookjesmusical Klaas Vaak
Tot en met 9 maart 2014 is Klaas Vaak ook te zien in het Efteling Theater met zijn eigen sprookjesmusical. In deze musical lijkt het zand van Klaas Vaak niet meer te werken, want de Sprookjesbosbewoners krijgen plots vreemde dromen. Zit Heks er voor iets tussen?
Klaas Vaak gaat op pad om het raadsel op te lossen.

Twee Vlaamse kinderen, Kobe Verdonck (11) uit Weelde en Margaux Jacobs (9) uit Mechelen, spelen Hans en Grietje. 

Meer info: hier