Gratis circuspret

Het vrolijke en authentieke Circus Bavaria verzorgt van maandag 14 t/m vrijdag 18 oktober maar liefst 4 voorstellingen per dag in BillyBird Park Hemelrijk.

2013-08-BBH-Circus180Circus Bavaria is niet meer weg te denken bij BillyBird Park Hemelrijk en nog steeds onverminderd populair. Het authentieke circus weet haar gasten telkens weer te verrassen met boeiende nieuwe artiesten, acts en dieren. Een week lang bivakkeert Circusdirecteur Bart de Vrind in zijn bonte karavaan op het terrein van Hemelrijk zodat het park haar bezoekers kan trakteren op een kleurrijke en gratis circusvoorstelling. Circus Bavaria brengt niet alleen traditioneel circusvermaak met clowns, jongleurs en acrobaten, maar ook talloze leuke dierenacts passeren de revue. Dappere honden, eigenwijze paarden, slimme slangen en nog veel meer andere vreemde vogels zullen de piste betreden.

Bij binnenkomst in het park ontvangen alle bezoekers een gratis ticket voor de eerstvolgende beschikbare show. Er worden 4 voorstellingen per dag gegeven (11.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur) en een voorstelling duurt een uur.

Toegang tot het circus en het Poppentheater is bij de entreeprijs van het park inbegrepen. Vanwege de grote belangstelling in voorgaande jaren is het mogelijk om kaartjes voor het circus vanaf nu tot daags voor de voorstelling tegen een kleine vergoeding (€ 2,50 per stuk) te reserveren via www.billybird.nl.
Reserveren heeft als voordeel dat u zelf de dag en het tijdstip van de voorstelling bepaalt en altijd verzekerd bent van een plaats. 
  

2013-08-BBH-Circus420

Naast de circusvoorstellingen is er in de Herfstvakantie uiteraard nog véél meer te beleven bij Hemelrijk. Zo kunnen bezoekers ook iedere middag genieten van spannende voorstellingen in het knusse Poppentheater. Of wat dacht je van een ritje in de spectaculaire familie-achtbaan of bootjesglijbaan Splash? Kortom, lekker spelen én genieten van het circus en het Poppentheater. Dat belooft een oergezellige dag!