Breakdancers zetten ’t Plezantste Land in vuur en vlam

Zaterdag 14 september is Bobbejaanland het decor van het Belgisch kampioenschap “1 on 1” breakdance. Dansers uit drie leeftijdscategorieën nemen het één tegen één tegen elkaar op, met als inzet de felbegeerde Belgische titel.

2013-09-BJL-Breakdance180Breakdance is het perfecte voorbeeld van het spektakel waar ’t Plezantste Land van houdt: straffe moves, knallende optredens, strakke beats en heel wat show! Het BK breakdancen past volledig binnen het Bobbejaanland-plaatje en wordt dit jaar dan ook georganiseerd te midden van de vele attracties die het park rijk is.

Op de tonen van de meest hippe beats die verzorgd worden door een live dj en MC, strijdt het kruim van de Belgische breakdancewereld op 14 september voor de nationale beker. De deelnemers worden hiervoor in drie verschillende leeftijdscategorieën ingedeeld, en ontmoeten elkaar één tegen één op de dansvloer voor een heuse battle. Het is de allereerste keer dat het Belgisch kampioenschap, mede mogelijk gemaakt door Dansliga en Lotto, in deze vorm doorgaat.

Nieuwsgierig naar welke trucs en moves de breakdancers allemaal in huis hebben? Het kampioenschap kan bijgewoond worden door alle aanwezige Bobbejaanland-bezoekers.
   

2013-09-BJL-Breakdance420