Dating Event in Bobbejaanland

Gastvrouw Goedele Liekens

Net als bij verliefdheid kunnen attracties ook de nodige kriebels in de buik geven. Dit werd gisteren op de proef gesteld in Bobbejaanland...

2013-08-BJLDate180Een 200-tal vrijgezellen, van allerlei leeftijden en geaardheden, waren gisteren uitgenodigd in Bobbejaanland om deel te nemen aan een dating event, onder het wakende oog van Goedele Liekens. De vrijgezellen werden via GDL-magazine en radiostation MNM opgeroepen in België, en via RTV Rijnmond in Nederland.

Spannende situaties vergroot de kans op aantrekkingskracht tussen twee personen: een wetenschappelijke studie uit de jaren ’70 toonde dit al eerder aan. Door de adrenaline van achtbanen en andere attracties gaat het hart alvast sneller kloppen en verhoogt de intensiteit van de situatie. Het zou de basis kunnen zijn dat twee mensen gemakkelijker tot elkaar zullen aangetrokken voelen. Het is alvast wat anders dan een klassieke date op restaurant als eerste afspraakje.

Bobbejaanland heeft alvast het nodige in huis om de vrijgezellen een geslaagde eerste date te bezorgen. Het is niet voor niets ’t Plezantste Land, waar er voor ieder wat wils is, met toch enkele attracties die de adrenaline doen stromen! Denk maar aan Typhoon, Sledgehammer of de Benji Jump attractie. Of met deze temperaturen lekker nat worden in El Rio, Indiana River of Banana Battle. Het kon allemaal. Tussendoor nog genieten van enkele leuke shows, en de dag is zo al een succes! 

Seksuologe Goedele Liekens gelooft alvast sterk in ‘de kracht van het moment’: “Samen iets leuks doen, samen lachen en tieren tijdens een prikkelende activiteit als een ritje op een rollercoaster, dat zou wel eens voor vuurwerk kunnen zorgen!”
   

2013-08-BJLDate420

  
Een dagje pretpark is eerder intens dan romantisch, en voor het experiment werd de focus op buikgevoel en adrenaline gelegd. Toch verliest Bobbejaanland het romantische aspect niet uit het oog, en werd er onder de potentiële koppels nog een etentje worden verloot.