Zeven Mijls Zomer 2013

Efteling Zeven Pleinen Festijn

Nog tot en met 1 september is het Efteling Zeven Mijls Zomer, met dagelijkse openingstijden tot 20.00 uur. Op de acht zaterdagen 13, 20 en 27 juli en 3, 10, 17, 24 en 31 augustus vindt het Zeven Pleinen Festijn plaats.

2013-07-Eft 7plein180Het park blijft dan tot middernacht open en er is op zeven pleinen de hele avond bijzonder entertainment met vele artiesten en een zinderend theaterfestivalsfeertje. Lekker veel tijd om tijdens een dagje uit te genieten van het Sprookjesbos, Droomvlucht, de houten racerachtbaan Joris en de Draak, de Schipschommel of de Python.

Natuurlijk zijn het Sprookjesbos en alle attracties deze avonden open en feeëriek verlicht. De nieuwe spektakelshow Raveleijn wordt bij schemer extra spannend met speciale belichting. Er zijn dagelijks meerdere voorstellingen van de nieuwe parkshow Raveleijn. In 20 minuten ontvouwt zich een spannend spektakel met paarden en raven en special effects in de grote openlucht arena. Vijf kinderen groeien uit tot volwassen ruiters te paard om samen de wrede overheerser van de stad Raveleijn te bevechten. 

De avond wordt op z’n mooist als Aquanura in al haar kleurenpracht de krachtige fonteinen op de Vonderplas van Fata Morgana tot aan de hemel laat rijken… Met deze derde grootste watershow van de wereld is de Zeven Mijls Zomer compleet. 

Actuele informatie is te vinden op efteling.com/zevenmijlszomer.
   

2013-07-Eft 7plein420