Summernights in Holiday-Park

Viva Brasil

De zomer in Holiday-Park staat in het teken van het zwoele Brazilië, met enkele laatavondopeningen en aangepast showprogramma.

2013-07-HolidayP-LN180Holiday-Park staat voor de pretparkliefhebbers vooral bekend omwille van de spectaculaire Expedition Ge-Force, voor velen één van de beste achtbanen in Europa. Voor anderen is dit park dan weer beter bekend als het Duitse Plopsaland waar Studio 100 figuren als Maja de Bij en Tabaluga het draakje bekende inwoners zijn.

In de zomermaanden is het park op sommige zaterdagen geopend tot maar liefst 22u30. Vanaf 17u00 verandert het Duitse familiepark in een zwoel park met Braziliaanse ritmes en muziek. Het mooi verlichte pretpark brengt bovendien extra sfeer met zich mee. Braziliaanse danseressen geven het beste van zichzelf tijdens de "Viva Brasil Samba Show", hun entoesiasme ontsteekt als het ware in iedere gast het Braziliaanse vuur.
Bezoekers zullen ook zeker onder de indruk zijn van de artistieke show Capoeiras, waarbij ongelooflijke bewegingen worden uitgevoerd.
Het absolute hoogtepunt van de laatavondopening is zonder twijfel het adembenemende vuurwerk: het vormt een perfecte afsluiting van een perfecte dag in het “Braziliaanse” Holiday Park.

Overnachten in de regio is zeker en vast een aanrader. Nabij zijn er enkele zeer knusse “wijnsteden”, er is het prachtige natuurgebied van de Pfalz met leuke wandelroutes en knusse wildparkjes, indrukwekkende burchten en ruïnes met middeleeuws spektakel, er is het “schoenendorpje”, met bijzonder vele schoenenwinkels en een schoenenmuseum. Kortom een ideaal moment om er een weekendje tussenuit te knijpen.

De Summernights in Holiday-Park vinden plaats op 13, 20, 27 juli alsook op 13, 10, 17 augustus (geopend tot 22.30 uur). Tickets online te koop. Ook mogenlijkheid om het park later te betreden…
   

2013-07-HolidayP-LN420