Overzicht parken die later open zijn

De zomer is het ideale seizoen voor een dagje naar een pretpark. Op een zonnige dag wil je natuurlijk extra lang van alle leuke attracties genieten. Daarom houden Bellewaerde Park, Bobbejaanland, Walibi Belgium en Plopsaland De Panne de poorten extra lang open tijdens de zomernocturnes. Er zijn dan ook allerlei leuke activiteiten, zodat jij de zwoele zomeravond van je leven beleeft. Wat is er te doen in de parken?

  
logo-uitmetkorting-belgieBellewaerde Park

Op zaterdag 27 juli en 3, 10, 17 en 24 augustus is Bellewaerde Park geopend tot 22 uur. Het belooft een swingend avondje uit te worden, want het thema van de zomernocturnes is dit jaar Mexico! Tijdens de Mexican Nocturnes is er een Mexican Fiesta op het Mexicoplein. Ieder uur wordt er een gezellig feestje gebouwd, dus zorg dat je aanwezig bent. Een Mexicaanse avond is natuurlijk niet compleet zonder lekker eten. Daarom is er een Summer BBQ in het BBQ-Grill restaurant. Hier moet je wel even voor reserveren. De avond wordt natuurlijk afgesloten met spektakel. Om 22 uur barst de spetterende vuurshow Dinero en Fuego los. Wat de show precies inhoudt is nog een verrassing, maar het wordt een vurig optreden, zoveel is zeker!

 
2013-07-Nocturne180logo-uitmetkorting-belgieBobbejaanland

't Plezantste land is op 27 juli, 3 en 10 augustus geopend tot 22 uur tijdens de zogenaamde Summer Nights. Alle attracties zijn geopend en daarnaast geniet je ook van optredens van bekende Vlaamse artiesten. Gene Thomas, Belle Pereze en Silke Mastbooms staan op het muzikale programma. De Braziliaanse band Batuqueria zorgt oor een zonnig tintje aan de Summer Nights. Om je adrenalinelevel wat omhoog te gooien staat er bovendien een benji-sprong van 60 meter hoog.
Op 17, 24 en 31 augustus kun je overnachten in Bobbejaanland. Om kans te maken op een avond barbecuen, wegdromen bij het kampvuur en slapen in een tentje, moet je de Facebookpagina van Bobbejaanland in de gaten houden.

  
logo-uitmetkorting-belgiePlopsaland De Panne

Plopsaland de Panne doet als enige Plopsapark mee aan de zomernocturnes. Vanaf zaterdag 13 juli tot en met zaterdag 17 augustus is het park iedere week open tot maar liefst 22.30. Dat is ver na kinderbedtijd, maar in de zomervakantie mag dat wel, toch? Naast de dagelijkse vaste shows zijn er allerlei andere leuke extra shows en meet en greets. Het moment om op de foto te gaan met Merel van Amika, Dobus, Bobo en de leden Galaxy Park.
De Zomershow van Samson en Gert is ook een echte must-see voor de kids, maar helaas niet te zien tijdens de weekends...
   

logo-uitmetkorting-belgieWalibi Belgium

Ook Walibi Belgium doet dit jaar weer vrolijk mee met de zomernocturnes. Van 20 juli tot en met 17 augustus is het park iedere zaterdag geopend tot 23 uur tijdens de Pskyké Nights, genoemd naar de hernieuwde, iconische achtbaan. Geniet van alle attracties terwijl het langzaam donker wordt. Wel eens een zonsondergang vanuit een achtbaan gezien? Als het donker is, rond 23 uur, barst de vuurwerkshow los.
Een mooie afsluiter van de dag!
   

2013-07-Nocturne420