Mexican Fiesta in Bellewaerde

Pow Wow - Stunt & Dive Show tijdens zomer

Bellewaerde Park opende in het begin van het seizoen hun nieuwste attractie Huracan in het Mexicaanse gedeelte. Tijdens deze zomer gaat het feest in Mexico alvast verder.

2013-07-BLW-MexNoct180Traditioneel pakt Bellewaerde Park tijdens de zomervakantie uit met enkele nocturnes. Op zaterdag 27 juli en 3, 10, 17 & 24 augustus is het Ieperse park extra lang open tijdens de Mexican Nocturnes.
Overdag is het dan weer feest op het Mexicoplein met Mexican Fiesta (16:00 - 17:00 - 18:00 - 19:00).

Om 22u00 is er een afsluitende spektakelshow “Dinero en Fuego” met veel vuur- en lichteffecten op het Mexicoplein. Tijdens een spannende show gaat de lokale Mexicaanse volksheld Salvador op zoek naar het geld van de corrupte rijkeluizen. Tijdens zijn avontuur gaat hij de confrontatie aan met een aantal slapjanussen van de Mexicaanse politie. Plezier verzekerd!

Een andere zeer leuke tip is om ’s avonds te genieten van de Summer BBQ. Diverse soorten gegrild vlees en een uitgebreid groentenbuffet zijn de ingrediënten voor een feestelijke maaltijd in een uniek kader, met zicht op giraffen en de zebra’s van de Savanne. Bezoekers kunnen er vanaf 18u00 terecht, reservatie is verplicht, voor 16u00.

En dat is nog niet alles. Nog tot en met zondag 1 september kunnen bezoekers van Bellewaerde Park genieten van de Pow Wow - Stunt & Dive Show. Tijdens deze duikshow gaat men op zoek naar het nieuwe stamhoofd van de indianen. Behalve duizelingwekkende sprongen en stunts is er ook een leuke komische knipoog voorzien tijdens dit spektakel.
   

2013-07-BLW-MexNoct420

   
Behalve de vele attracties, waaronder de nieuwe achtbaan Huracan, is het vooral ook uitkijken naar de vele pasgeboren diertjes in Bellewaerde Park.

Ontdek alvast enkele leuke impressies op de Facebook bladzijde van Bellewaerde Park