Psyké Nights in Walibi Belgium

5 nocturnes in Walibi

 

Het is vakantie en de zon klopt overuren. De ideale omstandigheden voor een dagje Walibi, waar de zomernocturnes deze zaterdag 20 juli van start gaan.
   

De zomernocturnes worden heuse « Psyké Nights »

2013-07-WalibiNocturne180De Psyké Underground in Walibi is open en dat zal iedereen geweten hebben. Daarom pakt Walibi dit jaar uit met speciale zomernocturnes in het teken van deze unieke attractie.
Je kan tijdens de nocturnes komen genieten van het park van 10 uur tot 23 uur. Om 22.45uur worden de Psyké Nights afgesloten met een groots vuurwerk op het meer, vergezeld van een indrukwekkende lasershow... dit alles op het ritme van de nieuwe hit ‘‘Psyké Underground’’. Een niet te missen spektakel van deze zomer !

De « Psyké Club » opent vanaf 11.30 uur de deuren in de Saloon van het park. Een speciale locatie met fluoriserende desserts en een indrukwekkend schimmenspel door de « Meester van de schaduw » Hans Davis. Voor wie zelf ook aan de slag wil met schaduwen, Hans Davis leert je na de show enkele leuke figuren aan!

Ook diegenen die Psyké Underground niet aandurven krijgen de kans om toch te vertrekken met een onvergetelijk souvenir. Een speciaal fotopunt met een replica van de eerst wagon wordt voorzien op het terras aan de attractie. Een leuk aandenken voor iedere bezoeker !
  


2013-07-WalibiNocturne420   

Een volledig nieuwe show met W.A.B en The SkunX

Ontdek het verhaal achter de muziekgroepen van Walibi en zijn tweelingbroer Squad in een spectaculaire show vol muziek en stunts. Door middel van « 3D mapping » worden verschillende decors en sferen gecreëerd doorheen de show. Dit spektakel is nog de hele zomer te ontdekken in het amfitheater van het park en wordt tweemaal per dag opgevoerd.

De zomernoctures vinden plaats op 20 & 27 juli en 3, 10 & 17 augustus.
   

 

Crown Pass

Ter gelegenheid van de troonswissel biedt Walibi Belgium aan iedere bezoeker een « Crown Pass » aan op zondag 21 juli 2013.
Met deze « Crown Pass » kan iedere bezoeker op de nationale feestdag een attractie doen naar keuze zonder aan te schuiven.