Zomerse activiteiten in Bobbejaanland

Summernights, anne Familiedag en nieuwe show

Deze zomer organiseert Bobbejaanland maar liefst drie nocturnes of ‘Summernights’. Daarnaast is er ook de anne Familiedag en mogen de bezoekers ook genieten van Marco Zoppi en zijn Magic Bubble Show...

Drie Summernights vol muziek en adrenaline
Benjispringen op de muziek van Gene Thomas, Belle Perez en Silke tijdens de Summernights

2013-07-BJL-SummerNights180Deze zomer organiseert Bobbejaanland maar liefst drie nocturnes of ‘Summernights’. Op zaterdag 27 juli, 3 en 10 augustus kan je in ’t Plezantste Land extra lang terecht voor wilde rides en plezier. Op die drie zaterdagen blijft het pretpark uitzonderlijk open tot 22u00. Bovenop de alombekende attracties kunnen bezoekers ook genieten van optredens met Vlaamse artiesten. 

Op muzikaal vlak kan het haast niet zomerser zijn, met de Braziliaanse band Batuqueria (bekend van Polé Polé-festival en Couleur Café). Daarnaast zal tijdens elke Summernight een Vlaamse artiest langs komen om het beste van zichzelf te geven in Cowboystad. Op zaterdag 27 augustus brengt Gene Thomas de eerste Summernight tot een hoogtepunt met een akoestische set. De tweede ster die het podium van Cowboystad opkruipt is Belle Perez, die op 3 augustus de tent zal doen swingen. En last but not least komt ook Silke van ‘The Voice’ op 10 augustus langs voor een optreden. De optredens starten omstreeks 20u30.

En alsof dat nog niet genoeg is, kunnen de aanwezige waaghalzen zich uitleven door een benji-sprong te wagen vanop 60 meter hoogte. Breng alvast je zwembroek mee en reserveer nu al je sprong via de website van Bobbejaanland, want een benji-sprong met waterdip in de Bobbejaanland-vijver behoort tot de opties... Hiervoor moet wel een extra 20 Euro betaald worden. Lees zeker en vast ook de algemene voorwaarden voor deelname (leeftijd,...)

Peggy Verelst, Commercieel Directeur van Bobbejaanland, kijkt enorm uit naar de Summernights: “Bij Bobbejaanland draait het allemaal om een leuk dagje uit met je vrienden of familie. Met de Summernights willen we onze bezoekers extra verwennen: drie nocturnes waarop het attractiepark open is tot 22u, optredens van Vlaamse artiesten en een uitdagende benji-sprong voor de liefhebbers: er is voor elk wat wils!”

   
Vierde editie van de anne Familiedag
Op zondag 21 juli

Voor het vierde jaar op rij nodigt de digitale muziekzender anne een hele resem artiesten uit naar en op het podium van Cowboystad in Bobbejaanland. Liefhebbers van Vlaamse muziek kunnen zo op zondag 21 juli terecht in ’t Plezantste Land voor optredens en signeersessies van een dertigtal artiesten. De anne Familiedag zorgt, naast de zomershows die Bobbejaanland organiseert, voor een extra portie entertainment in het pretpark.

2Fabiola, Jeronimo, 3M8S, Belle Perez, Lisa Del Bo, Udo en Mama’s jasje zijn slechts enkele van de artiesten die op de nationale feestdag afzakken naar Cowboystad in Bobbejaanland voor een optreden. De echte fans zullen ook een kort babbeltje kunnen slaan met hun idool, want naast de mini-concerten zijn ook signeersessies voorzien.
Omdat 21 juli dit jaar een nieuwe Belgische koning met zich meebrengt, trakteert Bobbejaanland haar bezoekers bovendien ook nog eens met chocolade en smoutebollen. Muziek van eigen bodem en Belgische lekkernijen? Het wordt een editie om van te smullen!

De namen die de affiche van de anne Familiedag vervolledigen zijn David Vandyck, Silke, KATO, TEEK, Elke, Bettes, Karolien Goris, Sugarfree, Matthias Lens, Lasgo en Taylor Jones, Bastien, Dennie Damaro, Trisha, Sisters Only, Lauren Anny J, The Sunsets, Tyana, Robby Longo, Gene Thomas, Popkidz en Airis.
Alles op het podium wordt in goede muzikale banen geleid door Noa en Maureen, die achteraf ook graag hun foto signeren.
    

2013-07-BJL-Anne420

   
Bobbejaanland en anne bieden die dag een grote korting aan bij het online aankopen van tickets, zodat gezinnen met z’n allen kunnen genieten van een unieke dag vol attracties en optredens. Een ticket via de website van Bobbejaanland kost die dag maar € 19 in plaats van 32 euro (het normale volwassenentarief aan de kassa). Daarnaast kunnen mensen met een abonnement op Bobbejaanland ook gewoon gratis binnen. Wie zin heeft in een dagje Bobbejaanland vol muziek van bij ons kan tickets bestellen aan €19 per persoon via anne.be, Free Record Shop of op de website van Bobbejaanland.


Shows in Bobbejaanland
The Battle en Magic Bubble Show

2013-07-BJL-Show180Het programma van Bobbejaanland zit reeds goed gevuld met de verschillende evenementen.
Daarnaast biedt het Kempense park ook nog twee shows aan: The Battle en de Magic Bubble Show. De Magic Bubble Show is net nieuw en loopt nog tot en met 25 augustus. Ster van de show is Marco Zoppi, een italiaanse charismatische clown. Hij weet ieders (kinder)hart te veroveren met de bellen die hij blaast.

De show is een combinatie van leuke goochelacts, bellenblazen en een grote portie interactiviteit met de kinderen in de zaal. Kleurrijk en hartverwarmend.

The Battle is dan weer helemaal iets anders: echte cowboys te paard battlen tegen de moderne cowboy op BMX om het applaus van het publiek te winnen. Deze show loopt ook tot en met 25 augustus...