Een extra troef voor feestjes

Ben je op zoek naar een originele manier om van een verjaardagsfeest of een communie- of lentefeest een onvergetelijke ervaring te maken? Dan kan dit: met de limousine naar Plopsaland...

2013-01-PlopsaLimo180Het hoeft niet een droom te zijn, het kan werkelijkheid worden, om als starter van een feestelijke dag met één van de limo's van Limodeluxe tot in Plopsaland mee te rijden. Bij Limodeluxe.be kan men de langste limousines van Vlaanderen huren: eris niet alleen de meest unieke Hummer, maar ook de Chrysler 300 C, witte Lincoln en zelfs roze limousines voor allerlei speciale gelegenheden zoals verjaardagen, huwelijken of diverse feestelijkheden. Geen idee is voor hen te gek om aan uw wensen te voldoen. Zo werd de roze limousine door K3 gebruikt tijdens de première van de K3-film Bengeltjes.

Deze limousines beschikken over 8 zitplaatsen, LED verlichting, televisieschermen met aangepaste Plopsahits, lederen bekleding en een lange kinderchampagnebar. Ook een zelf bedienbare muziekinstallatie brengt u in de juiste stemming voor een onvergetelijke Plopsa-dag!

De opgeleide chauffeurs zorgen steeds voor het veilig vervoer en verwennen u graag met een gekoelde fles kinderchampagne. Uw feest starten met een limousine is HET perfecte startschot voor een geslaagd feest!

De limousines rijden doorheen Vlaanderen (B), Zeeland (NL) en gelijk met de Belgische/Franse grensstrook. Ze maken voor elke opdracht vrijblijvend prijs. Men kan zelfs de limousines komen bekijken in de showroom te Knokke-Heist.

Voor meer informatie over deze limousineverhuur kunt u steeds terecht op de website: www.limodeluxe.be
Het reserveren van een Limousine en het maken van afspraken & overeenkomsten gebeurt rechtstreeks met Limodeluxe. Dit kan niet via Plopsa of Parkworld.
    

2013-01-PlopsaLimo420