Sinterklaas in Plopsa-parken

Club Brugge Fandag

De afgelopen weekends konden de jongste bezoekers in de Plopsa-parken genieten van een bezoek van de Sint, dit weekend is hun laatste kans om mee te feesten tijdens het Sinterklaasfeest... In zowel Plopsaland De Panne, Plopsa Indoor Hasselt als Plopsa Indoor Coevoorden is het feesten geblazen.
  

2012-11-SintPlop420

In Plopsaland De Panne kan men tijdens de Sintweekends genieten van een fantastische Sintshow met Dobus! De te gekke clown Dobus is heel blij want de Sint heeft heel wat cadeautjes gebracht. Maar welk cadeautje is voor hem? Help jij zoeken?

2012-11-SintPlop-BruggeAls extra toetje is er op zondag 2 december 2012 de Club Brugge fan-dag. Hopelijk inspireert het bezoek van de Sint om deze vedettes beter te laten voetballen. De spelers zijn bevestigd dat ze aanwezig zijn om de fans, Club Kids, De jongerensupportersgroep van Club Brugge, én andere bezoekers te ontmoeten.

Ook de spelers zelf kijken uit naar de fandag, aldus kapitein Carl Hoefkens: “Wij vinden het belangrijk om bereikbaar te blijven voor onze fans, ook voor de allerkleinsten. Plopsaland is daar het ideale kader voor. We kijken er allemaal naar uit.” 
Om 13u00 zou de spelersbus arriveren en tussen 13u30 en 14u30 is een signeersessie voorzien.

2012-11-SintPlop-PIH180Natuurlijk zijn er nog allerhande Sint-activiteiten gepland in de Plopsa-parken. Komend weekend hebben de kinderen de laatste kans om het Sinthuis te bezoeken.  

De Sint heeft bovendien een heel drukke agenda voor de boeg! Ook in Plopsa Indoor Hasselt en Plopsa Indoor Coevorden is de Sint van de partij.

Let wel op: op zondag 2 december is het Hasseltse Indoorpark afgehuurd en kan men er niet terecht...