Gratis friet in BillyBird

Carnavalskriebels in BillyBird

Het Nederlandse pretpark BillyBird Park Hemelrijk heeft de Carnavalskriebels nu al flink te pakken. Tijdens de Volkelse Piepertijd (=Carnavalsperiode) van 11-11-12 t/m 12-02-13 trakteert het Noord-Brabantse park al haar bezoekers op vertoon van de gratis Friendscard onbeperkt op friet!

2012-10-BillyBird180Binnenkort op 11 november zal de carnavalsgekte weer losbarsten in het Nederlandse Noord-Brabant en Limburg. Volkel wordt tijdens de carnavalsperiode officieel omgedoopt tot ‘Pieperland’. Ook BillyBird viert dit vrolijke feest uitbundig mee en trakteert alle parkbezoekers van 11 november t/m 12 februari gratis én onbeperkt op friet! Pas op Aswoensdag (13 februari) zal het dagelijkse leven ook bij Hemelrijk weer worden opgepakt en moet er voor een frietje weer gewoon worden betaald. Tot die tijd kan er echter naar hartenlust gesmikkeld en gesmuld worden in het Brabantse recreatiepark.

  
Friendscard

Om in aanmerking te komen voor de gratis friet hoeven bezoekers niets te doen. Op vertoon van de Friendscard in Zeeroversland, kunt u zoveel gratis friet eten als u wilt. Wanneer u nog niet in het bezit bent van een Friendscard, ontvangt men deze gratis bij binnenkomst in het park. Met de Friendscard kunt u tevens gratis iEuro’s sparen bij BillyBird Park Hemelrijk en tal van andere bedrijven. Voor meer informatie over deze spaarcard zie www.friendscard.nl
  

2012-10-BillyBird420

   
BILLYBIRD PARK HEMELRIJK

Voor wie BillyBird Park Hemelrijk niet meteen kent, het park is een bijzonder leuke plek om met de kids te vertoeven. Het park is gelegen in Volkel, ten noorden van Eindhoven. Het park biedt de bezoeker een unieke combinatie van zowel binnen als buiten plezier. Kinderen kunnen zich uitleven in de grote binnenspeeltuin Zeeroversland en het knusse Poppentheater. Buiten is er een groot strandbad met daaromheen allerlei attracties, zoals de indrukwekkende klimberg Hemelaya, een spannend touwenparcours, een spetterende bootjesglijbaan en niet te vergeten de supersnelle familie-achtbaan.

Hemelrijk is 365 dagen per jaar geopend van 10.00 tot 18.00 uur. Het park bevindt zich aan de Zeelandsedijk in het Brabantse Volkel (gem. Uden). De all-in toegangsprijs bedraagt in de winter slechts € 5,95 p.p. Voor meer informatie kunt u www.billybird.nl raadplegen.