Herfstkriebels in Bokrijk

Bokrijk's herfstevenement

2012-10-Bokrijk180In het Kriebelrijk in het Openluchtmuseum van Bokrijk vertellen bomen het verhaal over het bosmonster. Sinds het bosmonster is neergedaald in de bossen van Kriebelrijk is er geen inwoner van het dorpje meer gerust! Enkel als hij slaapt, zijn zij veilig. Dus sssst... en wandel er op de tippen van je tenen voorbij! Op je pad kom je ondermeer volgende live acts tegen: Marina en Sabrina, het knotsgekke heksenduo, spinnenkop de kriebelheks, de dappere bostrollen, professor Dodo en Hans met zijn gansen. Het Kriebelrijk sluit om 17u.

Het herfstrijk is kunnen ontsnappen aan de vloek die het bosmonster. Hier maken herfstkabouters plezier op hun vrolijk speelplein met doe-activiteiten en meespeeltheaters. Zo kan je er een té gekke circus initiatie volgen om als volleerd kabouter de tent op stelten te zetten. Het Herfstrijk sluit om 17u.

In Poprijk moet je zijn voor een hapje en drankje, om mee te zingen, springen en swingen, om te knutselen en te frutselen en tot slot om er Lotje's verjaardag mee te vieren! Lotje, het nieuwsgierige heksje, zal garant staan voor doorlopende indooranimatie voor de allerkleinsten met o.a. een knutselhoek, springkasteel, vertelhoekje en zo veel meer! Het programma in Poprijk loopt tot en met 18u.

Herfstkriebels vindt op zondag 28 oktober en donderdag 1 november van 11u tot 18u plaats in het Openluchtmuseum van Bokrijk. Parkeren doe je op parking 2.
   

2012-10-Bokrijk420