Feest in Diergaarde Blijdorp

Rotterdamse zoo bestaat 155 jaar

2012-09-Blijdorp-zandkasteelDe Koninklijke Rotterdamse Diergaarde bestaat 155 jaar, en dat betekent feest! De hele maand september is er van alles te beleven in Blijdorp. Zo kan men dagelijks met de jubileumroute van alles ontdekken over enkele van de oudste dieren en planten in Blijdorp. Ook ontvangt het park koninklijk bezoek van Koning Koos van het Zandkasteel, kinder-tv-held Max Adventures komt langs en er is het Poppentheater van Jacobus Wieman met de 'Zeven kikkertjes'.
In het klassieke Rivièrahal-complex herleven glorieuze tijden met bijzondere arrangementen.
   

De komende weekends staan volgende thema's op het programma:

15 & 16 september: Feestje
22 & 23 september: Jubileum-route met extra's
dinsdag 25 september speciale Blijdorp by Night (te boeken met 15,5% korting)
29 & 30 september: De toekomst

Diergaarde Blijdorp lanceert bovendien de gratis smartphone app om zo niets te missen: http://m.twoppy.com/blijdorp
  

2012-09-Blijdorp-420

   
Voor de kinderen worden de feestweekends alvast bijzonder leuk: verspreid over gans Blijdorp kunnen kinderen tussen 11u00 en 16u00 allerlei dierenspelletjes spelen: Vicks-steentje werpen, gewichtheffen, visneuzen, diergeluiden raden, drolletje poepen, vèrspugen,...  
De kinderen krijgen een spelkaart waarop de speelplekjes staan. Op deze kaart worden de scores genoteerd. Na het spelen van alle spelletjes kan men de kaart inleveren, bij het speciale inleverkraampje en de beste 6 spelers van de dag mogen de dierverzorger van de giraffen helpen met voeren.

Meer info op: www.blijdorp.nl