Star Wars 2012

Movie Park Germany onder invloed van „The Force“

2012-09-mpg-starwars180In film- en entertainmentpark Movie Park Germany vond afgelopen zaterdag 1 september de succesvolle Star Wars-dag opnieuw plaats. De bezoekers werden vanaf 10u00 ontvangen door Darth Vader, samen met zijn officieren, stormtroopers, premiejagers en TIE Fighter-piloten. Daarnaast liepen 200 Star Wars-fans gekostumeerd doorheen het park, om zo voor het echte Star Wars-gevoel te zorgen.

Samen met de German Garrison 501th Legion had Movie Park een speciale gast uitgenodigd: Anthony Forrest uit „Star Wars Episode IV - A new Hope“.
Anthony Forrest is de acteur in de beroemde „Jedi Mind Trick scene“ in de orginele Star Wars, waarin hij zegt: „These aren’t the droids we’re looking for.“ Anthony Forrest speelde niet alleen de rol van Sandtrooper. Hij speelde ook „The Fixer“, de mechanicien van het Toshi Station in Anchorhead en een goede vriend van Luke Skywalker op Tatooine. 

Fans, kunstenaars en filmmakers die geboeid zijn door het thema Star Wars, konden ook nog genieten van de multimediapresentatie, gegeven door SF- en ruimtevaartexpert Robert Vogel. 
   

2012-09-mpg-starwars420