3M8S in Bobbejaanland

Succesvolle speciale editie van CampNight

Honderden fans van de boyband 3M8S (uitgesproken als “three mates”) hadden gisteren de dag van hun leven in Bobbejaanland. De drie leden, Dean, Dennis en Kevin, waren de hele dag én nacht te gast in ’t plezantste land tijdens de speciale 3M8S fandag, georganiseerd door muziekzender anne. Vijftig fans wonnen een plekje voor een Camp Night met de jongens door mee te doen aan een prijsvraag op de Facebookpagina van Bobbejaanland.

2012-08-BJL-CampNight180Dean, Dennis en Kevin brachten gisteren de hele dag met hun fans door in ’t plezantste land. Het trio maakte als eerste een ronde door het park, om enkele spectaculaire attracties uit te proberen. Daarna stond een spetterend optreden geprogrammeerd, waarin natuurlijk de eerste single “(Before) Summers gone” niet ontbrak. Dat 3M8S hoog scoort in de Belgische hitlijsten was wel duidelijk: de vele fans konden elk woord meezingen.
Natuurlijk presenteerden de tieneridolen ook hun nieuwe single: “Back to School”. De dag kwam voor de meeste fans ten einde met een signeersessie in Cowboydorp, maar voor een select groepje moest het hoogtepunt van de dag nog komen; een nachtje kamperen samen met de drie jongens.

Vijftig fans konden met 3M8S in tentjes blijven overnachten midden in het park, in een speciale editie van de succesvolle CampNight van Bobbejaanland. De avond begon met een lekkere BBQ en een groot kampvuur, waarbij Dean, Dennis en Kevin een akoestisch optreden verzorgden. Ook voor de jongens is dit een speciale manier om hun fans te ontmoeten. “Het was een geweldig leuke ervaring! Het park was top en het enthousiasme van onze fans overweldigend. Om dan daarna met een kleine groep gezellig bij elkaar te zitten en de gelegenheid te krijgen om met iedereen een praatje te maken, maakte de avond heel erg speciaal en om nooit te vergeten”, aldus de boyband.
   

2012-08-BJL-CampNight420