Floriade by Night

Extra concert tickets Racoon op 24 augustus

2012-08-FloriadeByNight180Wegens aanhoudende grote belangstelling voor het uitverkochte concert van Racoon op 24 augustus in het Floriade Theatre zijn er vanaf nu extra tickets verkrijgbaar. Dit betekent dat nog 200 liefhebbers van de populaire Nederlandse band het concert kunnen bijwonen. Tickets zijn te koop via www.floriade.nl/bynight.

Op zaterdag 18 augustus aanstaande stond het concert van de Duitse band The BossHoss op het programma. Wegens persoonlijke omstandigheden heeft de band echter moeten besluiten het concert niet door te laten gaan. Bezoekers die al een concert ticket hebben gekocht krijgen het aankoopbedrag binnen twee weken automatisch retour.
De Floriade is zeer blij dat het gelukt is om op korte termijn een uitstekende vervangende act te vinden in de persoon van Carlo de Wijs & Codarts Talenten. Carlo de Wijs is al jaren één van Europa’s top Hammond organisten. Lange tijd speelde hij met Candy Dulfer, Benjamin Herman en Do. Carlo de Wijs wordt begeleid door speciaal geselecteerde talenten van gerenommeerde muziekopleidingen. Kortom: Carlo de Wijs & Codarts Talenten staan garant voor een top muziekavond!
Bezoekers met een geldig Floriade entreebewijs kunnen het concert van Carlo de Wijs op 18 augustus gratis bijwonen. Het concert start om 20.30 uur in het Floriade Theatre.

Geniet deze zomer extra lang van je Floriadebezoek! Het Floriadepark is tot 1 september elke dag tot 20u00 ’s avonds geopend.
Lees ook: Floriade by Night 2012
    

2012-08-FloriadeByNight420