Circusweek in BillyBird

Circus Bavaria te gast in BillyBird

De circusweek is inmiddels een jarenlange traditie bij BillyBird Park Hemelrijk en nog steeds onverminderd populair. Een week lang bivakkeert de bonte karavaan van Circus Bavaria op het terrein van Hemelrijk zodat het park haar bezoekers kan trakteren op een kleurrijke gratis circusvoorstelling.

2012-08-BillyBird-CircusBavaria180Circus Bavaria brengt niet alleen traditioneel circusvermaak met clowns, jongleurs en acrobaten, maar ook talloze leuke dierenacts passeren de revue. Dappere honden, eigenwijze paarden, slimme slangen en nog veel meer andere vreemde vogels zullen de circustent betreden. Het circus presenteert ieder jaar opnieuw een unieke show, zodat het ook leuk blijft wanneer je al eens een voorstelling van Bavaria hebt gezien!

Bij binnenkomst in het park ontvangen alle bezoekers een gratis ticket voor de eerstvolgende beschikbare show. Er worden 4 voorstellingen per dag gegeven (11.00 uur, 13.00 uur, 14.30 uur en 16.00 uur) en een voorstelling duurt ongeveer een uur.

Naast de circusvoorstellingen is er uiteraard nog véél meer te beleven bij Hemelrijk. Zo kunnen bezoekers ook iedere middag genieten van spannende voorstellingen in het knusse Poppentheater. Of wat dacht je van een ritje in de spectaculaire familie-achtbaan of bootjesglijbaan Splash! Kortom, lekker spelen èn genieten van het circus en het Poppentheater. Dat belooft een oergezellige dag!

Toegang tot het circus en het Poppentheater is bij de entreeprijs van het park inbegrepen, maar wees er op tijd bij want vol = vol. Vanwege de grote belangstelling in voorgaande jaren is het mogelijk om kaartjes voor het circus vanaf nu tot daags voor de voorstelling tegen een kleine vergoeding (€ 2,50 per stuk) te reserveren via www.billybird.nl.
Reserveren heeft als voordeel dat u zelf de dag en het tijdstip van de voorstelling bepaalt en altijd verzekerd bent van een plaats. Wanneer u niet reserveert, betaalt u alleen de toegangsprijs voor het park en niets extra voor het circus. Om teleurstelling te voorkomen raden wij u wel aan om tijdig aanwezig te zijn in het park want traditie of niet, de combinatie van een dagje spelen in het recreatiepark met een voorstelling in de knusse rode circustent, is nog altijd een publiekstrekker van jewelste!