Speciale fandag van 3M8S

Win kampeerovernachting in Bobbejaanland

Dean, Dennis en Kevin van de boysband 3M8S (uitgesproken als “three mates”) zijn niet meer weg te denken van de Vlaamse radio en televisie. Men komt ze overal tegen. Zo ook in Bobbejaanland, waar muziekzender anne op 25 augustus een speciale fandag organiseert, met als kers op de taart de unieke mogelijkheid om samen met het trio te overnachten in het park.

2012-08-BJL-3M8S180De eerste single van 3M8S ‘(Before) Summers Gone’ scoort hoog in de Belgische hitlijsten.
Het is de aanleiding voor Bobbejaanland om Dean, Dennis en Kevin uit te nodigen om een speciale dag met hun fans door te brengen in ’t plezantste land. Bobbejaanland gaat met show en entertainment in het park terug naar zijn roots en een concert van 3M8S past daar prima in. Het trio verzorgt niet alleen een optreden, de jongens gaan ook samen met de fans genieten van de 50 diverse attracties en shows in Bobbejaanland.
Wie naar de fandag komt, kan in primeur al de nieuwe single ‘Back in september’ bemachtigen en meteen laten signeren in het park.

De fandag wordt een unieke gebeurtenis door een speciale editie van de succesvolle CampNight van Bobbejaanland.
Via de Facebook-pagina van Bobbejaanland krijgen 25x2 fans de gelegenheid om de nacht midden in het park door te brengen. De avond begint met een BBQ en een groot kampvuur, waarbij Dean, Dennis en Kevin een akoestisch optreden verzorgen. De fans worden ’s ochtends verwend met een lekker ontbijt, waarna ze als onderdeel van hun prijs kunnen genieten van een tweede dag vrije toegang in Bobbejaanland.

3M8S is samengesteld uit voormalige Idool-deelnemers: Kevin won in 2011, Dennis stond in dat jaar in de finale. Dean was de winnaar in 2007. De band is enkele maanden geleden samengesteld, maar al zo populair dat de security vorige week in Blankenberge moest voorkomen dat de jongens bestormd werden door horden fans. De band heeft een contract getekend voor China, Japan en Australië en er zijn ook plannen om daar te gaan touren.

Tickets voor de 3M8S Fandag kosten 22 euro en kunnen worden besteld via anne.be.