Leuke events in Plohn

Mythische midzomernachten in Freizeitpark Plohn

De zomervakantie in de Duitse deelstaat Saksen is begonnen en het weer zit alvast ook mee. Freizeitpark Plohn ziet die ontspanningsperiode als een echte familieperiode en organiseert dan ook enkele leuke evenementen met verrassingen.

2012-07-Plohn-midzomer-schoolstart180Met meer dan 70 attracties, waaronder de bijzonder fijne houten achtbaan El Toro, heeft Freizeitpark Plohn al bijzonder veel familieplezier te bieden. Daarbovenop komt nu de mythische zomernachten op zaterdag, waarbij het park tot 22u00 geopend is, dit nog tot 1 september. Het park verkeert dan in bijzondere sferen. Er zullen vele hoogtepunten zijn tijdens deze zwoele avonden, waaronder de avondshow “Elemente” onder regie van het bekende Laser Event GmbH Eibenstock, een sprookjesfeest, een leuke komedieshow en voor de allerkleinsten een leuke fakkeltocht met mascotte Plohni en zijn vrienden.

Op 1 september organiseert het park ook een groots schoolfeest, de zogenaamde Riesen-Schulstart-Party, om het begin van het schooljaar al feestend in te zetten. Kinderen uit Saksen, die voor het eerst naar school moeten, genieten van gratis toegang tot het park.
   

2012-07-Plohn-midzomer420