Feest in Europa-Park

Zwoele nachten in Europa-Park

2012-07-Sommernachtsparty-Loona180Europa-Park organiseert op 28 juli de grote Zomernachtparty. Die dag kunnen de bezoekers maar liefst 15 uren aan een stuk doorbrengen op de achtbanen en attracties in het park, zoals de nieuwe houten achtbaan WODAN – Timburcoaster, de bochtenrijke Schweizer Bobbahn of gewoon genieten van een flamencospektakel in het Spaanse themagebied. Tot 24u00 zijn de meeste attracties geopend en kunnen de bezoekers genieten van allerlei spektakel.

Zo zijn er talrijke live-band en show-acts voorzien op de diverse podia en in de verschillende theaters. Er wordt alvast alles aan gedaan om iedereen in een feeststemming te brengen.
In het historische Schlosspark Balthasar gaat het er alvast gemoedelijker aan toe. Het park is versierd met duizenden lichtjes, wat garant moet staan voor een romantische sfeer in dat gedeelte van het park. Uiteraard is er in het park ook nog de bijzonder sfeervolle avondparade en een onvergetelijke vuurwerkshow.

Het park biedt voor deze gelegenheid speciale tarieven aan voor mensen die na 17u00 het park betreden: 33,50 Euro voor volwassenen en 29 Euro voor kinderen (van 4 tot 11 jaar).
  

2012-07-Sommernachtsparty420

    
En dan zijn er nog de bruisende „Hot Summer Nights“ op 4, 11 en 18 augustus.
Het gebied rond „Atlantica SuperSplash“ in het Portugese themagebied wordt dan vanaf 20u30 in opperste feeststemming gebracht, met spektakel, overheerlijke cocktails en een bruisende nacht met verschillende dance beats.
    

2012-07-EPevent-HotSummerNights420