Eindelijk Zomerduik

 

Zomers weer doet BillyBird plonsen

De weersvoorspelling voor de komende periode ziet er zó goed uit, dat BillyBird er de zomerkriebels van krijgt! Na een periode vol regen, regen en nog ‘ns regen, mag dit best gevierd worden! Daarom organiseert BillyBird a.s. zondag om klokslag 14.30 uur de ‘Eindelijk Zomerduik’!

2012-07-BBH-duik180Jaarlijks springen er op 1 januari bij BillyBird Park Hemelrijk honderden duikers het water in tijdens de Unox Nieuwjaarsduik. Met een temperatuur van hooguit ‘n paar graden en soms zelfs ijswater, komen de duikers klappertandend het water uit. Om nu eens het begin van die beloofde - en o zo gewenste - zonnestralen te vieren, organiseert BillyBird aankomende zondag de Eindelijk Zomerduik.
Want niet alleen het begin van het nieuwe jaar is volgens BillyBird een duik waard, ook het begin van de échte Nederlandse zomer verdient een zomerse duik! De duik vindt plaats om klokslag 14.30 uur vanaf de groene punt. Voorafgaand aan de duik vindt er een swingende warming up plaats op het strand die wordt verzorgd door Zandalee van Balletstudio Chantal. Even lekker schudden met die billen én dan… plons!!

Na afloop krijgen alle duikers - die zich vooraf aangemeld hebben via eindelijkzomer@billybird.nl - een heerlijk BillyBird ijsje met parasolletje (uiteraard van papier, want de echte hebben we voorlopig niet meer nodig).

Wie een abonnement van het park heeft, heeft zondag gratis toegang tot het park en de duik. Wie geen abonnement heeft, betaalt alleen de entree voor het park.
    

2012-07-BBH-duik420