Zomer in BillyBird

 

Nuno op Happy Together weekend

BillyBird Park Hemelrijk, in het Nederlandse Volkel, heeft dit seizoen een nieuwe slogan ingevoerd: Happy Together! Een slogan is natuurlijk geen goede slogan zonder bestaansrecht, daarom laat BillyBird de slogan deze zomer meteen tot leven komen tijdens een reeks Happy Together weekenden!

2012-07-BillyBird-Nuno180Het doel is om tijdens de zomervakantie (30 juni t/m 12 augustus) elk weekend een andere vrolijke activiteit te organiseren. Komend weekend staan er zowel op zaterdag als op zondag om 14.00 uur dansworkshops door Balletstudio Chantal op het programma! Groot en klein, iedereen kan deelnemen aan deze swingende maar sportieve workshop.

Tijdens één van de volgende Happy Together weekenden, zal ook de bekende Nederlandse mentalist Nuno, bekend van vele televisieprogramma’s zoals De Nieuwe Uri Geller (finaleplaats), Raymann en Editie NL, naar BillyBird Park Hemelrijk komen (het weekend van 4 en 5 augustus). Hij zal zowel op zaterdag als op zondag maar liefst drie keer per dag een spectaculaire fakir show gaan verzorgen. Deze shows duren telkens een uur en bevatten naast mentalisme, ook een vuurspuwact en een act met reptielen!
   

2012-07-BillyBird-Nuno420