Asia Nights 2012

 

Aziatische feesten in Phantasialand

2012-07-phl-asiannights180Elke dag van 7 juli tot en met 25 augustus 2012 kunnen de bezoekers genieten van Asia Nights in Phantasialand. De festiviteiten starten om 19u00. Tijdens de Asia Nights opent China Town een mysterieuze, doch levendige en kleurrijke wereld. Bezoekers genieten en ontspannen in een Aziatische sfeer! In de schaduw van pagodes en tempels, paleizen en tussen de oude Cameliabomen en het exotische groen kunnen de bezoekers ontspannen in bamboe ligstoelen, zijden kussens, zachtjes heen-en-weer wiegende lampions, een ideale time-out.

Cultuur en gastronomie uit het Verre Oosten worden gecombineerd, wat resulteert in een heerlijke chill-out sfeer. Een bezoek aan Phantasialand staat gelijk aan culinaire verwennerij met allerlei heerlijke gerechten uit het Verre Oosten. Live entertainment met eersteklas kunstenaars uit Azië zal de bezoeker tot op het puntje van de stoel bewegen met hun spectaculaire acrobatiek, onvoorstelbare evenwichtskunst of met hun muziek.

Ook voor de kinderen is er veel te ontdekken. Naast het schminken kunnen ze zich verheugen op de kinderdisco en de vertederende draak Wang!
  

2012-07-phl-asiannights420


KristofHolidays6En als één dag niet genoeg is, dan kan de bezoeker terecht in één van de phantastische hotels. Ook te boeken via Kristof Holidays…