Magische Midzomeravonden 2012

Magische Midzomeravonden van start in Toverland

Het Nederlandse Attractiepark Toverland start tijdens de zomervakantie met een serie Magische Midzomeravonden: zeven woensdagen op rij blijft het park dan open tot 23u00. Dankzij de sfeervolle verlichting wil Toverland het park nóg magischer maken. Bovendien is er live muziek, extra entertainment en als afsluiting van de avond een betoverende vuurwerkshow.

2012-06-toverland-huub180Tijdens de zomeravonden kunnen de bezoekers genieten van de magische jongleur Huub Cooijmans. De Nederlandse kampioen jongleren weet in zijn show "Juggling vs. Magic" als geen ander de kunst van het jongleren te combineren met magie. Met ballen, stuiterballen en ringen creëert hij een prachtig visueel schouwspel. Bij zijn street-act draait Huub zelfs voor brandende fakkels zijn hand niet om. 

Voor de jongste bezoekers is de Toos Tovershow een absolute must-visit. Deze leuke show wordt twee keer per dag opgevoerd. De nieuwe parkshow De Toverzolder is op zomeravonden zelfs vier keer per dag te zien.

Tussen de shows door zorgt het Toverlandorkest voor extra gezelligheid. Dit zomerse 2-mansorkest paradeert van terras naar terras en serveert daarbij een mix van Mediterrane en Caribische klanken. Theatrale liederen worden afgewisseld door romantische intermezzo’s.

2012-06-toverland-vuurwerk180De afsluiter van elke Midzomeravond is de zeven minuten durende vuurwerkshow. Plaats van gebeuren is de jubilerende houten achtbaan Troy, die dit jaar zijn eerste lustrum viert. Pijlen schieten de lucht in en spatten onder begeleiding van betoverende muziek uiteen. In verband met de vuurwerkshow gaat het Troygebied en de Booster Bike om 22.30 uur dicht.

Het is mogelijk om het park aan gereduceerd avondtarief te bezoeken. Een bezoekje na 16u00 kost dan 17,50 Euro voor volwassenen en 14,50 Euro voor kinderen (tot 1m20). Op alle andere dagen in de periode van 2 juli tot en met 17 augustus is Attractiepark Toverland geopend tot 20.00 uur.