Vrouwen centraal in Walibi Holland

Op zaterdag 25 augustus 2012 vindt het allereerste MEIDEN Summer Event plaats in Walibi Holland.
Dit gloednieuwe event vormt vanaf nu dé inspiratiebron voor enthousiaste shopaholics, stylish fashionista’s en rollercoaster girls.

2012-06-walibih-meiden180

De hele dag vinden er optredens plaats van verschillende artiesten. Zo treden onder andere Danny Froger, Jeronimo, Sharon Doorson, Shay-An, Ralf Mackenbach, Monsif, Only Seven Left, Pop 4 You en Yes-R op tijdens het event.

Modeliefhebbers kunnen inspiratie opdoen bij modeshows van bekende merken als Outfitters Nation, House of Shoes en de For Girlz collectie van Livera. Verder kunnen de meiden beauty workshops volgen, een haar make-over doen of hun nagels laten manicuren met nail-art.

Naast beauty, fashion en music zijn er nog andere activiteiten, zoals een fotoshoot, zang-en dansworkshops, meet & greets met de redactie van MEIDEN én met de artiesten. Ook wordt er gestreden om de BFF award bij de BFF Battle (Best Friend Forever). Verder vinden er audities plaats om model te worden in het magazine MEIDEN.

Naast alle extra activiteiten die tijdens het MEIDEN Summer Event plaats vinden zijn alle attracties van Walibi Holland ook geopend. Hierdoor is het event niet alleen aantrekkelijk voor meiden, maar ook voor de ouders of broertjes, dus voor het hele gezin.

Walibi Holland is blij met de komst van het MEIDEN Summer Event. “Naast een park met spectaculaire attracties biedt de komst van het MEIDEN Summer Event de meiden een leuk en hip event dat zorgt voor een complete dag uit”, aldus Mascha van Till, General Manager van Walibi.

Meer informatie over het Meiden Summer Event is te vinden op: www.meidensummerevent.nl