#WalibiParty

 

Einde examens wordt gevierd in Walibi

Om het einde van het schooljaar te vieren, heeft het Belgische Walibi park alvast een leuke manier in petto om alle examenstress kwijt te spelen, dankzij de #WalibiParty. Elke weekdag van 21 juni tot en met 28 juni hoopt het Waverse pretpark meer dan 7.500 teens per dag te verwelkomen om het einde van de examens te vieren. Walibi zal tal van gratis animaties op de jongeren los laten in drie grote thema's: Aquaparty, ‘‘Taste me if you can’’ en Walibi Connect.
 

Aquaparty in Aqualibi

Tijdens #WalibiParty krijgen alle Walibi bezoekers gratis toegang tot Aqualibi tussen 13u00 en 17u00.
Om de boel swingend te maken zal een DJ allerlei leuke beats door de boxen jagen. Ook rondom Aqualibi organiseert het park allerlei activiteiten zodat de jongeren zich kunnen vermaken. Er wordt een buitenzone ingericht met Aquabar, volleybal en barbeque. Het begin van de vakantie wordt op die manier extra fijn ingezet.!
 

« Taste me if you can »

Een grote zoektocht in het park: Andy is in Walibi gespot en de bezoekers moeten hem vinden. Dat kan alleen door via Andy’s vrienden tips te verzamelen. Deze tips kunnen aan de hand van een gratis smartphone-applicatie bekomen worden.
Daarnaast stelt deze zone ook een springkasteel, bowlingsessies, bike rides, en nog veel meer leuke activiteiten voor.
 

Walibi Connect

Walibi lanceert een wereldpremière in samenwerking met Facebook!
De bezoekers kunnen vanaf nu hun ervaringen in de attracties live delen op Facebook zonder dat ze een smartphone of computer daarvoor nodig hebben. Deze unieke ervaring zal tijdens de #WalibiParty week gelanceerd worden en zal gedurende het hele seizoen actief blijven. Het concept is volledig nieuw, bestaat nog nergens ter wereld en is bovendien gratis voor de gebruiker. Dankzij een speciaal armbandje kunnen alle personen die over een Facebook account beschikken hun ervaringen in het park LIVE delen met de rest van de wereld.
 

2012-06-walibiparty420

 
Dit mooie programma vindt plaats op 21,22,25,26,27 en 28 juni in Walibi en Aqualibi van 10u00 tot 18u00.
De NMBS legt voor de #WalibiParty week extra treinen in.
Walibi biedt ook free WIFI aan.