10 jaar Geronimo Stilton

 

Muizenissige fandag op zondag 24 juni

 

Geronimo Stilton, de schrijvende muis, geeft een feestje omdat hij tien jaar geleden voor het eerst zijn avonturen uitbracht in België. Hij koos Bobbejaanland uit om een grote fandag te houden, waarop alle fans mee kunnen feesten en hem in levenden lijve kunnen ontmoeten.
Zijn zus Thea zal natuurlijk ook aanwezig zijn om een verslag te schrijven voor de krant “De Wakkere Muis”, maar ook om het feest in ’t plezantste land in Lichtaart mee te vieren. Het belooft een gi-ga-geweldige dag te worden, met een muizenissige show, grimeurs, signeersessies, een muizenmuseum en nog veel meer!

Geronimo Stilton zette in 2002 met zijn leesboeken voet aan wal in België. Deze vriendelijke, ietwat verlegen en onhandige muis is uitgever van “De Wakkere Muis”, de meest gelezen krant van Muizenland. Hij schrijft boeken waarin hij vertelt over alle avonturen die hij beleeft, samen met zijn zus Thea en zijn neefjes Klem en Benjamin. De avonturen zijn geschreven voor kinderen tussen 7 en 12 jaar oud. Zijn verhalen zijn zo succesvol, dat hij de hoofdrol speelt in een tv-serie die ook op dvd verschenen is. Bovendien werd de Gi-ga-grote-Muisical Fantasia opgevoerd met Geronimo Stilton in de hoofdrol. Het boek Fantasia werd in 2008 zelfs verkozen tot Mooiste Kinderboek Aller Tijden.

 
2012-06-bjl-geronimostiltonFandag

Geronimo Stilton wil met zijn fans en zijn zus Thea het 10-jarig jubileum vieren in Bobbejaanland op 24 juni. Zij zullen de bezoekers verwelkomen en boeken signeren. Bezoekers kunnen zich laten omtoveren tot Geronimo of Thea en Geronimo’s dagboek bezichtigen in het muizenmuseum. De dag wordt afgesloten met een gi-ga-optreden van Geronimo in een grote show.

  • Laat je omtoveren tot een echte muizenvriend van Geronimo
  • Gi-ga-Geronimo Show
  • Snuffel in Geronimo’s dagboek in het muizenmuseum
  • Ontmoet Geronimo én Thea
  • Ga mee op avontuur met Geronimo