Spellendoorn 2012

2012-05-Spellendoorn

Naar jaarlijkse traditie vindt in het Nederlandse pretpark Avonturenpark Hellendoorn het voorjaarsevenement Spellendoorn plaats, een bijzonder leuk evenement waarbij de kinderen kunnen deelnemen aan allerlei leuk georganiseerde spelen.

 

Spelplezier in Hellendoorn

Spellendoorn in Avonturenpark Hellendoorn is alvast een bijzonder uniek evenement te noemen, dat nergens in België of Nederland terug te vinden is. Bij binnenkomst in het pretpark ontvangen de kinderen een gratis sticker verzamelboekje. In dit boekje moeten ze negen stickers verzamelen die men kan verdienen door de negen verschillende spellen in het park te spelen. Voor ieder gespeeld spel ontvangen de jonge bezoekers een sticker en een muntje.
Met dit muntje kunnen zij uit de knikkerautomaat een knikker halen. In totaal zijn er 10 zilverkleurige knikkers verstopt in de automaten. Kinderen die een zilverkleurige knikker bemachtigen, verdienen hiermee direct een plek in de Spellendoorn finale.

2012-05-Spellendoorn-nieuwsOp zaterdag 30 juni vindt in het park de finale van Spellendoorn plaats. Hierin nemen de 10 finalisten met de zilveren knikker het tegen elkaar op in een spannend eindspel. De winnaar van de finale wint maar liefst 100 VIP-kaarten (ter waarde van €2.750). Met deze kaarten kan de winnaar met 100 vrienden, familie en klasgenootjes gratis geheel verzorgd naar Avonturenpark Hellendoorn!

Spellendoorn loopt van 6 april tot en met 30 juni. Bezoekers van het pretpark kunnen gratis deelnemen aan dit unieke evenement boordevol buitenspellen en daarmee mooie prijzen winnen. Naast Spellendoorn kunnen de bezoekers uiteraard ook genieten van de talrijke attracties die het park biedt, waaronder de recent geopende Tarantula Magica.