Bobbejaanland 2012

 

Evenementen 2012

USA Cars and Coasters

American classics, limo’s, oldtimers en remote controlled cars. Bobbejaanland grijpt een beetje terug naar een van de voorliefdes van stichter Bobbejaan Schoepen. Op deze dag staat alles in het teken van exclusieve collectiestukken die nog maar zelden op de weg te bewonderen zijn. Wil je op de foto met een beroemde filmwagen? Neem dan plaats in de General Lee van de Dukes of Hazard. Of race tegen elkaar met de remote controlled cars.

Datum: zondag 27 mei

 

Geronimo Stilton: Happy Birthday

De wakkere muis Geronimo Stilton is tien jaar actief als schrijver in België. Dat moet natuurlijk gevierd worden! Geronimo zelf heet iedereen van harte welkom in Bobbejaanland om zijn jubileum te vieren. Hij signeert boeken en beantwoordt vragen van iedereen die dat maar wil. En uiteraard treedt hij op in Kinderland. Bovendien zijn er een aantal geluksvogels, die met de wakkere muis een aantal attracties kunnen doen! www.geronimostilton.com

Datum: zondag 24 juni

 

Anne Familiedag

Ook fan van muziek ‘van bij ons’? Kruis dan alvast zondag 22 juli in je agenda aan. Bobbejaanland verwelkomt, in samenwerking met Anne, een hele schare Vlaamse artiesten. De hele dag kan je pretparkplezier combineren met akoestische optredens. Jouw idool brengt er zijn nieuwste nummers en grootste klassiekers. Bovendien kunnen handtekeningenjagers hun slag slaan tijdens één van de vele signeersessies.

Datum: zondag 22 juli

 

Gameland

In navolging van het grote succes van vorig jaar, staat Bobbejaanland dit keer drie dagen lang volledig in het teken van alles wat met games te maken heeft. Meer dan 15.000 bezoekers reisden toen af naar Bobbejaanland om kennis te maken met de laatste nieuwe game-releases en gaming-hardware , maar natuurlijk ook om plezier te maken in ’t plezantste land. Vanwege het grote succes is het evenement nu uitgebreid naar drie dagen.

Data: 7 t/m 9 september

2011-10-BJL-Vampires-show-nieuwsHalloween Holidays

Het is weer tijd om te griezelen met de hele familie tijdens de Halloween Holidays! Heksen, weerwolven, zombies, vampieren, mummies, Frankenstein en Graaf Dracula staan vol spanning te wachten om iedereen te laten griezelen en schrikken.
Na het grote succes van de 4D theatershow ‘Vampires!’ met in de hoofdrol de Nederlandse top-illusioniste Sittah Koene, staat dit jaar het vervolg gepland. Dus maak je op voor opnieuw een gruwelijk spannende Halloween.

Data: 13 oktober t/m 4 november