K3-weekends in Plopsaland De Panne

2011-10-PDP-K3

Wie dit weekend niet wil griezelen kan dit weekend nog terecht in Plopsaland De Panne voor een groot feest, want de populaire meisjes van K3 komen dan langs! Trek alvast je dansschoenen aan en verzorg je stembanden goed!

 

K3 op bezoek in Plopsaland De Panne

2011-10-PDP-K3-nieuws180Kristel, Karen en Josje zijn een echt fenomeen in België en Nederland. Ze hebben er alle drie reeds een bijzonder druk jaar opzitten, met de fantastische en bijzonder succesvolle 3D-musical "Alice in Wonderland" en met de opnames van hun sitcom "Hallo K3".

Tijdens deze exclusieve K3-weekends kan iedereen uit volle borst meezingen met de nieuwste hits van K3. Op de tonen van "Niet-verjaardagsfeest" en "Mama Sé" zullen ze zeker en vast het dorpsplein in vuur en vlam zetten! Ook mama, papa, opa en oma shaken mee op de grootste hits van deze superidolen!

Afgelopen weekend mochten de populaire meiden hun beste beentje reeds voorzetten: de bezoekers waren alvast massaal afgezakt om mee te schreeuwen op hits als "Kuma hula he" en "Alle kleuren van de regenboog". Ze brachten zelfs als verrassing hun nieuwste single "Eyo, Eyo". Voor de fans alvast een absolute aanrader.
 

2011-10-PDP-K3-nieuws420