Winter-Bellewaerde

Bellewaerde Park open tijdens de winter

Vanaf zaterdag 5 december opent Bellewaerde Park zijn deuren voor de 5e winteropening op rij. Gewapend met een warme winterjas kan je er Winter- en Kerstland bezoeken.

Supervoordelig ‘kersttarief’
Tijdens de winteropening hanteert Bellewaerde Park bijzonder voordelige tarieven! Tickets voor Winter Bellewaerde Park kosten slechts €15 per persoon (volwassenen of kinderen).

Extra attracties
In Kerstland is plezier verzekerd in het nieuwe Christmas Madhouse met cakewalk, bewegende trappen en draaiende ton. Op de kerstglijbaan glij je naar beneden in rubberen banden en in de kinderzone kan je een bezoekje brengen aan het Huis van de Kerstman, waar de elfjes je verwelkomen.
Ook ijspret mag zeker niet ontbreken! Daarom werd er een grote openlucht schaatspiste geïnstalleerd, centraal in Winterland.

Uiteraard zijn de populairste attracties van het park ook open: de Boomerang, El Volador, het KidsPark...
Enkele attracties krijgen zelfs een speciaal winters kleedje aangemeten: Keverbaan wordt Snow Express, Oldtimers wordt Iglodorp. In de 4D cinema kan je terecht voor een voorstelling van ‘Santa’s Polar Blast’. De hoofdrollen in deze 4D film worden vertolkt door niemand minder dan de Sneeuwman en de Kerstman.

Nieuwe show: ‘Winter Illusions’
Winter Illusions verrast met een energieke combinatie van bizarre breakdancemoves, jongleurskunstenaars, megasnelle verwisselingen en onmogelijke verschijningen. Elke dag zijn er minstens 2 voorstellingen van een half uurtje in de gezellig warme tent in Winterland.

Winternocturnes: van 26 tot 30 december 2009
Tussen kerst en nieuw kan je er een extra lange familie-uitstap van maken. Tijdens de winternocturnes blijft Bellewaerde Park een uurtje langer open en kan je genieten van een spetterend muzikaal vuurwerk om 19u.

Kalender en praktische info:
Bellewaerde Park is open elk weekend van december en tijdens de kerstvakantie, telkens van 11u tot 18u. Winternocturnes van 26 tot 30 december van 11u tot 19u mét vuurwerk. Gesloten op de feestdagen 24-25, 31 december en op 1 januari 2010.

Wie wachtrijen wil vermijden kan online tickets bestellen en thuis afprinten tegen een voordeeltarief. Voor meer info, surf naar www.winterbellewaerdepark.be